Ετικέτες

24.11.16

Την Παρασκευή το Τίμιο Λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους στην Κηφισιά


άγιος χαράλαμπος

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, ανήμερα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, το Τίμιο Λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους από τη Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους θα βρεθεί στην Μητρόπολη Κηφισίας.

Αλβανία: Η χώρα παραγωγής ηρωίνης της Ευρώπης




Σχόλιο: Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει η "Μεγάλη Αλβανία", όπως την ονειρεύεται ο κατσαπλιάς  Ράμα ! 

.Δεν είναι τυχαία η δημοσίευση από το «Freedom House» ενός άρθρου που λέει «Η Αλβανία είναι ένα βασικό σημείο των εμπόρων ηρωίνης  και ένα κομβικό σημείο για την παραγωγή κάνναβης στην Ευρώπη», γράφει, σήμερα, αλβανικό δημοσίευμα.

Στο πόδι η Σάμος για το μεταναστευτικό -Ηχηρό «όχι» στην κυβέρνηση


Σχόλιο: Ο Ελληνικός λαός πάντα θα βρίσκεται αρωγός δίπλα σε κάθε κατατρεγμένο, σε κάθε διωκόμενο πολιτικά, σε κάθε πρόσφυγα που έχει την ανάγκη και την στήριξη. Δεν είναι όμως κορόιδο... και ας υποτιμά την νοημοσύνη μας το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Όλοι καταλαβαίνουμε πού το πάνε. Ταυτοποίηση και φιλοξενία των πραγματικά προσφύγων και ΑΜΕΣΗ επιστροφή όλων στις χώρες τους! Ο εμπαιγμός από τα συστημικά και διεφθαρμένα Μ.Μ.Ε. πρέπει να σταματήσει. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των Μ.Κ.Ο. που κάποιοι πολιτικοί φρόντισαν για την προώθησή τους. ΑΜΕΣΗ επέμβαση εισαγγελέα για έρευνα σχετικά με την εμπλοκή πολιτικών προσώπων που χρηματίστηκαν, για να διευκολύνουν διάφορες ύποπτες Μ.Κ.Ο. 

ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b1


Δεν έχει όριο η θηριωδία στην Τουρκία.

Διάβολος: Άστο γι’ αύριο! (Διαβάστε το όλοι)



Ο  κάποτε κάλεσε όλους τους  και ζήτησε από τον καθένα να του προτείνει ένα  που θα είναι ιδιαίτερα καταστρεπτικό για τους ανθρώπους.