Ετικέτες

12.6.18

Δέν έχουμε τον ίδιο Θεό με τους μουσουλμάνους, ούτε με τους Εβραίους. Ο Χριστός είναι ο Θεός

Αποτέλεσμα εικόνας για Δέν έχουμε τον ίδιο Θεό με τους μουσουλμάνους, ούτε με τους Εβραίους. Ο Χριστός είναι ο Θεός


Απόσπασμα από ομιλία του π. Σάββα Αγιορείτου.
ν πάρετε τά καινούρια βιβλία τν θρησκευτικν, χουν φωτογραφίες πού δείχνουν τούς χριστιανούς νά προσεύχονται καί δίπλα κριβς δείχνουν ναν μουσουλμάνο πού προσεύχεται, ναν βραο πού προσεύχεται…

– Τί μήνυμα περνάει στά παιδιά;

Tα γνωρίσματα της αληθινής αγάπης


Ένα θέμα, που πάντα συγκινεί την ανθρώπινη ψυχή. Ασκεί μία μυστική γοητεία επάνω μας. Γιατί έτσι είναι πλασμένος ο άνθρωπος για να αγαπάει και να αγαπάται. Ότι είναι ο αέρας για τα πουλιά και ο ήλιος για τα λουλούδια, είναι και η αγάπη για την ζωή του ανθρώπου.

Ένας μοναχός φύτεψε μια ελιά και άρχισε να προσεύχεται: Κύριε, στείλτε μου βροχή
Ένας μοναχός φύτεψε μια ελιά και άρχισε να προσεύχεται: Κύριε, στείλτε μου βροχή.

ΘΑΥΜΑΣΤΌ ΓΕΓΟΝΌΣ. Η γυναίκα εργαζόταν σε μια μονάδα συσκευασίας κρέατος. Μια μέρα, στο τέλος της εργάσιμης ημέρας.....Η γυναίκα εργαζόταν σε μια μονάδα συσκευασίας κρέατος. Μια μέρα, στο τέλος της εργάσιμης ημέρας της, πήγε στον καταψύκτη για να ελέγξει κάτι, αλλά η πόρτα έκλεισε τυχαία - και η γυναίκα ήταν κλειδωμένη μέσα. 

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: Να μην συναναστρέφεστε με αιρετικούς!


Να το ξέρετε, να το θυμάστε και να μην συναναστρέφεστε με τους αιρετικούς. 
Να μην απομακρύνεστε από την Εκκλησία, μη σχίζετε το χιτώνα του Χριστού.
Να θυμάστε ότι ο Χριστός στην αρχιερατική του προσευχή παρακαλούσε τον Πατέρα Του, λέγοντας: «ίνα πάντες έν ώσι, καθώς συ, πάτερ, εν εμοί καγώ εν σοι, ίνα και αυτοί εν ημίν έν ώσιν, ίνα ο κόσμος πιστεύσει ότι συ με απέστειλας» (Ιω. 17, 21). Ο Κύριος θέλει ενότητα της Εκκλησίας.  Οι σχισματικοί, οι οποίοι βρίσκουν σφάλματα στη διδασκαλία της Εκκλησίας, απομακρύνονται απ' αυτήν και πιστεύουν ότι θα βρούν τη σωτηρία στις αιρετικές τους οργανώσεις.

Καταιγιστικές εξελίξεις! Διάγγελμα Τσίπρα για το Σκοπιανό σήμερα – Παραδίδουν το όνομα της Μακεδονίας μας

Αποτέλεσμα εικόνας για παμμακεδονικές ενώσεις
*Δεν πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τέλους… Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Τρέχουν με ταχύτητα του φωτός οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό. Η Κυβέρνηση πλέον παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας μας, χωρίς να ερωτήσει τον ελληνικό λαό. Σίγουρα η απάντηση των ψηφοφόρων θα είναι ηχηρότατη όταν φθάσουν οι κάλπες.

Έρχεται φακέλωμα για bloggers. Ο οργουελικός εφιάλτης «ξυπνά» στις ΗΠΑ


Η ΝΤΠ μέσω της περιβόητης αμερικανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας ή Homeland ετοιμάζει ένα μαζικό «φακέλωμα» όλων των ανεξάρτητων Bloggers , δημοσιογράφων , και πολλών όσων ορθογραφούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει ο αμερικανικός τύπος .