Ετικέτες

10.1.18

Οταν ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έλεγε τα Σκόπια «Μακεδονία», υπογράφοντας… διακηρύξεις (έγγραφο)



Ενώ έντονο είναι το παρασκήνιο μεταξύ Αθήνα-Σκοπίων και ΟΗΕ με στόχο την επίλυση του θέματος της ονομασίας του γειτονικού κράτους, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να θυμηθούμε προκλητικές θέσεις γνωστών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι -όχι μόνο στο παρελθόν αλλά και σήμερα- αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία», ζητώντας, μέχρι πολύ πρόσφατα μάλιστα, να αναγνωρίσει η Ελλάδα τους γείτονες με τη συνταγματική τους ονομασία.

Αρχιμανδρίτης π.Ιωάννης Κωστώφ - Αντιαιρετικά Εφόδια - Αντιαιρετική ομιλία

Ο Ιησούς Χριστός του Νεοπαγανισμού

Ο Ιησούς Χριστός του Νεοπαγανισμού
Πρωτοπρ. Κυριακού Τσουρού
Γραμματέως της Σ. Ε. επί των αιρέσεων
Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού:

α) Σφοδρή πολεμική στάση με σκληρή και ενίοτε υβριστική (ακόμη και χυδαία) γλώσσα.

β) Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος.

γ) Ήταν ένας από τους θεούς του Ελληνικού Δωδεκαθέου.

δ) Μαζί Χριστός και Δωδεκάθεο και Νέα Εποχή

Γιατί και πως μας πλανά ο Δημοσθένης Λιακόπουλος

ΕΛΟΧΙΜ
ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

Μακεδονία: «στώμεν καλώς και μετά φόβου»!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μακεδονία Ελληνική

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018
Άγια Θεοφάνεια 
Θεσσαλονίκη 


Μακεδονία: «στώμεν καλώς και μετά φόβου»! 

Δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική!

8 Σεπτεμβρίου 1991. Ο Κίρο Γκλιγκόροφ κηρύττει την ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Μακεδονίας λέγοντας: «Σας εύχομαι ελεύθερη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη Μακεδονία».
28 Απριλίου 1992. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κρίνει τις δηλώσεις του Γκλιγκόροφ

Πώς οι ΗΠΑ μέσω Σκοπίων καταλαμβάνουν Βαλκάνια και... Σερβία - «Όνομα ότι να ναι εδώ και τώρα»






Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν πάση θυσία «λύση» στο σκοπιανό και ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ; Διότι απλούστατα η ενσωμάτωση του μικρού αυτού κρατιδίου θα προσδώσει στην Ουάσιγκτον εν αρχή τον έλεγχο κατά 90% των Βαλκανίων, πλην Σερβίας και Σερβοβοσνίων και εν συνεχεία ακόμα και την ολοκληρωτική τους κατάκτηση καθώς το Βελιγράδι θα είναι περικυκλωμένο από Αλβανία, Σκόπια, Κροατία, Βοσνία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Αλβανία και Μαυροβούνιο που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει σύμμαχος της Ρωσίας.

Ενημέρωση για τον Ανέστη και προσευχή και για την κόρη του Καλλιόπη-΄Ελλη

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή στον άγιο νικόλαο

Ο αδερφός μας Ανέστης (κλικ εδώ) νοσηλεύεται ακόμα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από τρεις μήνες. Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και προχωρά πιο γρήγορα από ό,τι αρχικά πίστευαν οι γιατροί. Ωστόσο, αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο ακόμα 2-4 εβδομάδες. 

Παρακαλώ να βάλουμε στην προσευχή μας τις κόρες του. Την μεγαλύτερη την λένε Καλλιόπη-΄Ελλη και είναι φοιτήτρια. Παράλληλα με τις σπουδές της φροντίζει και τον πατέρα της όσο περισσότερο μπορεί. Να σημειώσουμε ότι η μητέρα της έχει κοιμηθεί πριν χρόνια λόγω της επάρατης νόσου.

Η Καλλιόπη-΄Ελλη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να αντέξει τα απανωτά χτυπήματα. Ας την ενδυναμώσει ο Θεός και ας την φωτίσει, ώστε να ανταποκριθεί και στις αυξημένες ευθύνες που έχει αναλάβει, αλλά και στα μαθήματά της μιας και η εξεταστική ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.