Ετικέτες

5.7.14

Η γιόγκα και ο διαλογισμός

Η γιόγκα και ο διαλογισμός

Η γιόγκα και ο διαλογισμός είναι αντίθετα και ασυμβίβαστα 
με την ορθόδοξη χριστιανική άσκηση
και ειδικότερα την προσευχή

Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης 
πτυχιούχος Θεολογίας και Φιλοσοφίας 
Εντεταλμένος Ι. Μ. Κασσανδρείας επί θεμάτων αιρέσεων.


Σημείωση Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Το άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε ολόκληρο. Αν δεν έχετε χρόνο διαβάστε τουλάχιστον το κείμενο που έχει επιλεγεί με πιο έντονη γραφή.

Προσκύνημα στον τάφο του Γέροντα Παΐσίου.


σχόλιο Θ.Π : Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Ιουλίου συμπληρώνονται 20 χρόνια ακριβώς από την κοίμηση του αγαπημένου μας Γέροντα. Ας έχουμε όλοι την ευλογία του κι ας ελπίσουμε ότι σύντομα η Εκκλησία μας θα ανακηρύξει και επίσημα την Αγιότητα του.

σχόλιο Γ.Θ : Οι έμμεσες πιέσεις, που ασκεί το κατοχικό καθεστώς της Πόλης προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η Αγιοκατάταξη, γίνονται λόγω των προφητικών λόγων, που έχει αναφέρει ο Όσιος Γέροντας για την διάλυση της τουρκιάς και για να μην προκληθεί εντονότερη ανησυχία στην τουρκικη κοινωνία. 

Όταν πέθαινε ο… γιατρός

ΑΓΙΟΣ-ΛΟΥΚΑΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-ΚΡΙΜΑΙΑΣ-09

«Θα ήθελα να καταθέσω ενυπογράφως την προσωπική μου μαρτυρία αναφορικά με τη θαυμαστή παρέμβαση του Αγίου Λουκά του Ρώσου, στην προσωπική περιπέτεια ενός προσφιλούς προσώπου μου, προσωπικού φίλου.
Η καταγραφή γίνεται για να προστεθεί στις τόσες μαρτυρίες για τη θαυματουργική δύναμη αυτού του νεοφανούς Αγίου.

Τα αίσχη του 21ου αιώνα!!!

omofilofiloi-paidi

Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Είναι σοκαριστικό ότι μεγάλο μέρος της διαβρωμένης κοινωνίας μας θεωρεί το γεγονός άξιο θαυμασμού και τη φωτογραφία συγκινητική...! Προσωπικά με σοκάρει και μόνο η φωτογραφία με τους δυο "γυμνόστηθους" άνδρες... μήπως έχουν σκοπό να θηλάσουν το μωράκι;;;

Όταν οι πρόγονοί μας χόρευαν στις ράχες των Ταύρων!

Η ζωή στη μινωική Κρήτη σε ένα υπέροχο βίντεο!