Ετικέτες

12.3.18

Μπορείς να πετάξεις

Μία φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό αγόρι που μεγάλωνε σε ένα ορφανοτροφείο. Το μικρό αγόρι επιθυμούσε διακαώς να μπορούσε να πετάει όπως τα πουλιά.
Του ήταν όμως δύσκολο πολύ να καταλάβει γιατί δεν μπορούσε. Υπήρχαν πουλιά στο ζωολογικό κήπο που ήταν πολύ μεγαλύτερα του και όμως πετούσαν.
«Γιατί εγώ δεν μπορώ» σκεφτόταν. «Κάτι δεν πάει καλά με εμένα;» αναρωτιόταν.
Υπήρχε κι ένα άλλο ανάπηρο αγοράκι. Επιθυμούσε πολύ να μπορεί να περπατήσει και να τρέξει όπως όλα τα αγοράκια και τα κοριτσάκια.«Γιατί δεν μπορώ να είμαι σαν αυτά;» σκεφτόταν.

Αφιέρωμα στο πολυτονικό σύστημα γραφής


Διαβάστε το αφιέρωμα στο πολυτονικό σύστημα γραφής:

«Πολυτονικός Διορθωτής Κειμένων» 2.0.7 - Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον πρώτο πολυτονικό διορθωτή για Windows και MacOS

Σχετική εικόνα

Μια αξιέπαινη και δωρεάν εφαρμογή είναι στα χέρια μας! Η δεύτερη έκδοση του πρώτου πολυτονικού διορθωτή κειμένων για πλατφόρμες Windows, τώρα και  σε Mac λειτουργικά συστήματα! 

Μιλάς χωρίς φόβο και πάθος; Λοιπόν, καθάπτεσαι της πίστεώς μου και αντιπαρατάσσομαι παρομοίως!

άρθρο του δασκάλου Σάββα Ηλιάδη
Πώς να σιωπήσει κανείς, βλέποντας γύρω του και παντού τις μπουλντόζες και τους οδοστρωτήρες του οικουμενισμού και πάντων των αιρέσεων να σκάβουν εκ θεμελίων τα από αιώνων ιερά και όσια της Παραδόσεώς μας; Πώς να αντέξει την «πρόταση» – εντολή- των«εχόντων τον νουν»: «Μη μιλάτε, δεν είναι δική σας δουλειά αυτή. Εσείς να κάνετε προσευχή και ο Θεός θα στηρίξει και θα σώσει την Εκκλησία του. Υπάρχουμε εμείς,  «οι έχοντες τον νουν»!

Δραματική η μείωση της ιδιωτικής κατανάλωσης το 2017 και το 2018

Σχόλιο: Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση της οικονομίας και οι πολιτικοί αλήτες μας την κρύβουν έντεχνα.
Την πλήρη κατάρρευση της εγχώριας ιδιωτικής κατανάλωσης το 2017 και την εκτίμηση ότι η ίδια κατάσταση θα ακολουθήσει και το 2018 πάντα σε σχέση με την Εισηγητική Έκθεση του Προϋπολογισμού κατέγραψε και εκτιμά αντίστοιχα η ανεξάρτητη ΕΛΣΤΑΤ με βάση τα νεώτερα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν.