Ετικέτες

5.5.21

Με ατράνταχτα στοιχεία εναντίον του κράτους διεκδικεί την αθώωσή της από το δικαστήριο η μάνα "αρνήτρια" του τεστ

Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών


Σχόλιο: Σίγουρα πολλοί από εμάς θα σκεφτούμε ότι ίσως το εμβόλιο ευθύνεται για τον θάνατο του αδερφού μας. Αυτό, όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, ούτε θα το μάθουμε ποτέ σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό το ξέρει μόνον ο Θεός... Ωστόσο, θα ήθελα να σταθούμε σε κάτι βασικό που ίσως θέλουμε να ξεχνάμε όσο βρισκόμαστε σε αυτή τη ζωή: ο Κύριος της ζωής και του θανάτου είναι ΕΝΑΣ, Εκείνος επιτρέπει να ζούμε, Εκείνος επιτρέπει να αποχωρούμε από αυτή τη ζωή! Όσες προφυλάξεις και να πάρουμε, όσα εμβόλια και να κάνουμε, αν Εκείνος επιθυμεί να μας πάρει κοντά Του, εμείς ΔΕΝ είμαστε σε θέση να το αποτρέψουμε, όπως και το αντίθετο. Θυμάμαι πολλές γιαγιάδες να λένε ότι όπου να 'ναι θα φύγουν από τη ζωή και οι δεκαετίες περνούσαν και περνούσαν και φυσικά κάποια στιγμή έφευγαν, αφού όμως πρώτα είχαν διαψευστεί επανειλημμένα! και όταν έφευγαν είχαν πλέον κλείσει σχεδόν έναν αιώνα ζωής... Ο Θεός ας αναπαύει τον αδερφό μας Ανδρέα. Εμείς θα τον έχουμε στην προσευχή μας.

Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer/Biontech.

Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή και η κηδεία του έγινε σήμερα Τετάρτη 5 Μαϊου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη.