Ετικέτες

5.5.21

Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών


Σχόλιο: Σίγουρα πολλοί από εμάς θα σκεφτούμε ότι ίσως το εμβόλιο ευθύνεται για τον θάνατο του αδερφού μας. Αυτό, όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, ούτε θα το μάθουμε ποτέ σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό το ξέρει μόνον ο Θεός... Ωστόσο, θα ήθελα να σταθούμε σε κάτι βασικό που ίσως θέλουμε να ξεχνάμε όσο βρισκόμαστε σε αυτή τη ζωή: ο Κύριος της ζωής και του θανάτου είναι ΕΝΑΣ, Εκείνος επιτρέπει να ζούμε, Εκείνος επιτρέπει να αποχωρούμε από αυτή τη ζωή! Όσες προφυλάξεις και να πάρουμε, όσα εμβόλια και να κάνουμε, αν Εκείνος επιθυμεί να μας πάρει κοντά Του, εμείς ΔΕΝ είμαστε σε θέση να το αποτρέψουμε, όπως και το αντίθετο. Θυμάμαι πολλές γιαγιάδες να λένε ότι όπου να 'ναι θα φύγουν από τη ζωή και οι δεκαετίες περνούσαν και περνούσαν και φυσικά κάποια στιγμή έφευγαν, αφού όμως πρώτα είχαν διαψευστεί επανειλημμένα! και όταν έφευγαν είχαν πλέον κλείσει σχεδόν έναν αιώνα ζωής... Ο Θεός ας αναπαύει τον αδερφό μας Ανδρέα. Εμείς θα τον έχουμε στην προσευχή μας.

Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer/Biontech.

Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή και η κηδεία του έγινε σήμερα Τετάρτη 5 Μαϊου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας, ενώ θα υπάρχουν εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

Σημειώνουμε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά στη δημοσιότητα, αλλά μόνο προς την οικογένεια και τους οικείους του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.