Ετικέτες

15.7.21

"ΒΟΜΒΑ" ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ! Μείζον θέμα στην Κυβέρνηση

ΜΟΙΡΑΣΑΝ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ" οι συγκεντρώσεις! Υπουργοί έστελναν μηνύματα σε...

Οι Έλληνες απαίτησαν πίσω την ελευθερία τους: Μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα - Όσα έγιναν στο Σύνταγμα

 

Πολλές χιλιάδες Ελλήνων βγήκαν χθες στους δρόμους για να απαιτήσουν πίσω την ελευθερία τους και τα δικαιώματα τους, τα οποία καταπατώνται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο όνομα της «Δημόσιας Υγείας». 

Περισσότεροι από 15.000 πολίτες (κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν περίπου 20.000) συγκεντρώθηκαν από τις 7 το απόγευμα σε Σύνταγμα και Ομόνοια (περίπου 7-8.000 στο Σύνταγμα και άλλοι τόσοι στην Ομόνοια), με τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην Ομόνοια να ξεκινούν πορεία προς το Σύνταγμα. 

Έτσι κατά τις 8:30 στο Σύνταγμα υπήρχαν πάνω από 15.000 πολίτες στην πλατεία Συντάγματος, οι οποίοι διαδήλωσαν ειρηνικά και φώναζαν συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας». Με τον μεγαλύτερο όγκο των διαδηλωτών να παραμένει στο Σύνταγμα έως και τις 22-22:30.

Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση με σύνθημα «Όχι στον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ εμβολιασμό»



«Ελευθερία. Όχι στους διαχωρισμούς. Όχι στους εκβιασμούς. Όχι στην τρομοκρατία»

Χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και το Σύνταγμα και διαμαρτύρονται για
τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και τα μέτρα για την υποχρεωτικότητά τους.

Οι αρνητές των εμβολίων κατά του κορονοϊού κρατούν πανό με συνθήματα κατά του εμβολιασμού και του κορονοϊού ενώ κρατούν και ελληνικές σημαίες.

Ολοκληρώθηκε η Συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου - ΒΙΝΤΕΟ και αναλυτικά οι αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε η Συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τον μήνα Ιούλιο. Η ΔΙΣ συνήλθε από την Τρίτη 13 Ιουλίου έως και σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τέθηκε το θέμα των Μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και Κυθήρων κ. Σεραφείμ οι οποίοι και θα κληθούν σε απολογία στην επόμενη Συνεδρίαση της ΔΙΣ για την μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού που είχε αποφασίσει η Εκκλησία της Ελλάδος την περίοδο του Πάσχα.

Κυθήρων και Αιτωλίας καλούνται σε απολογία απο τη ΔΙΣ

Προφορικές εξηγήσεις θα κληθούν να δώσουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς στην επόμενη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τον Αύγουστο αναφορικά με την απειθαρχία που τους καταλογίζεται ως προς την έκτακτη διαδικασία τελέσεως των Ιερών Ακολουθιών εξαιτίας των υγειονομικών περιορισμών.

Αναλυτικά, το σχετικό απόσπασμα του δελτίου τύπου της ΔΙΣ αναφέρει:

«Θα κάνουμε κήρυγμα υπέρ του εμβολίου στις Εκκλησίες»!

 


«Ναι» της Ιεράς Συνόδου στις εντολές Κ.Μητσοτάκη: «Θα κάνουμε κήρυγμα υπέρ του εμβολίου στις Εκκλησίες»!

Το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό, όμως η Εκκλησία θα κάνει προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού...

Ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Αθηναγόρας αναφέρθηκε στο ρόλο της Εκκλησίας για την ενίσχυση της επιχείρησης εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού αλλά και στην εγκύκλιο που θα αποσταλεί.

Πιστοί χριστιανοί και αρνητές των εμβολίων

 

Φωτο από την ανάρτηση Συλλαλητήρια ψεκασμένων αρνητών της πανδημίας (κι όχι μόνο)

 

Κάποιος γνωστός μου πρόσφατα εξέφρασε την απορία, γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι φαίνονται περισσότερο επιρρεπείς σε "θεωρίες συνωμοσίας" γενικότερα και ειδικότερα στην άρνηση του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού, καθώς και - ήδη νωρίτερα - στην απόρριψη των επιβεβλημένων από το κράτος μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι δύσκολη. Ο λόγος των συγκεκριμένων αντιδράσεων είναι η Αποκάλυψη του Ιωάννη, το τελευταίο (ως γνωστόν, ελπίζω) βιβλίο της Καινής Διαθήκης και συνολικά της Αγίας Γραφής των χριστιανών. Εκεί δίνεται με έμφαση μια προφητεία, που αναφέρεται σε κάποιο "θηρίο", που θα κυβερνήσει τον κόσμο πείθοντας τους ανθρώπους να υποταχθούν σ' αυτό και μάλιστα "να χαράξουν στο μέτωπο ή στο δεξί τους χέρι" το όνομά του ή "τον αριθμό του ονόματός του", που θα είναι το 666 (χξς΄, όπως γράφεται στο αρχαίο ελληνικό αριθμητικό σύστημα). Όσοι αντισταθούν "δεν θα μπορούν ούτε να αγοράζουν, ούτε να πουλάνε τίποτε" και "θα είναι καταδικασμένοι σε θάνατο".

«Μπορείτε να γελάσετε ή να χαμογελάσετε ή απλά να το αποποιηθείτε αλλά πιστέψτε με , αυτό συμβαίνει ..»

 

John McAfee at Blockchain Nation Miami 2018



Το βίντεο στο Brighteon

Η χρήση του Blockchain στη ζωή μας - Μέρος 1ο

 



 Ας δούμε με ρεαλισμό τι είναι το Blockchain.

Το Blockchain είναι μια βάση δεδομένων .Είναι αμετάβλητη - που σημαίνει ότι οι πληροφορίες στο Blockchain είναι μόνιμες. Είναι μια βάση δεδομένων όλων μας .

Από το 2018, 29 χώρες (όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, η Νορβηγία και το Λιχτενστάιν) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να σχηματίσουν την Ευρωπαϊκή Σύμπραξη Blockchain (EBP). 

Από το 2020, η Ευρωπαϊκή υποδομή υπηρεσιών Blockchain ( EBSI ) αναπτύσσει ένα δίκτυο κατανεμημένων κόμβων blockchain σε όλη την Ευρώπη.

Το EBSI είναι η πρώτη υποδομή blockchain σε επίπεδο ΕΕ, με κινητήρια δύναμη τον δημόσιο τομέα.

Η τεχνολογία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα πλήθος επιπλέον τομέων της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως ενδεικτικά, η καταμέτρηση ψήφων ,η Παιδεία ,η Υγεία ,η διαφύλαξη και διαφάνεια ιστορικών, πολιτιστικών, δημοσιονομικών και άλλων αρχείων,η πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών, τα κοινωνικά δίκτυα, οι τραπεζικοί,  ασφαλιστικοί, κατασκευαστικοί τομείς, η ειδησεογραφική διαφάνεια.

To βίντεο στο Odysee

Τι είναι η Κόλαση; Ο Θεός ως "πυρ" και "φως"




Κάποιοι στη Δύση, πιστεύουν σε έναν θεό σαδιστή, που βασανίζει τους ανθρώπους αιώνια σε μια κόλαση. Οι Χριστιανοί όμως στην Ανατολή, πάντοτε γνώριζαν τη σημασία τών αναφορών τής Αγίας Γραφής για την κόλαση και για τον Παράδεισο. Ποτέ δεν πίστεψαν σε έναν σαδιστή Θεό. Και πράγματι, οι άγιοι Πατέρες, μας λένε ότι ο Θεός είναι και Παράδεισος και Κόλαση, ανάλογα με τη δικαιοσύνη τού καθενός. Γιατί ο Θεός τους αγαπάει όλους, και όλους θα τους αγκαλιάσει. Όμως δεν θα τον βιώσουν όλοι ως φως. Κάποιοι δεν θα αντέχουν την αγάπη και θα κολάζονται, γιατί έμαθαν μόνο να μισούν.

Όταν μιλάμε για τον Θεό ως φως και φωτιά ταυτόχρονα, συχνά μας ρωτάνε όσοι ανήκουν σε Προτεσταντικές θρησκείες: "Πού το βρήκατε αυτό στην Αγία Γραφή;" Και ενώ βλέπουν ότι πράγματι, ο Θεός δεν είναι δυνατόν να βασανίζει τους ανθρώπους αιώνια, από την άλλη ζητούν Αγιογραφικά εδάφια για να πεισθούν.

Εμείς βέβαια ως Χριστιανοί, δεν θεωρούμε απαραίτητο αυτά που πιστεύουμε να βρίσκονται κατ' ανάγκην στην Αγία Γραφή. Όμως για χάρη τους, θα τους το δείξουμε, και από την ίδια την Αγία Γραφή. Έτσι, όχι μόνο θα μπορούν να εγκαταλείψουν άφοβα τη Δυτική βλάσφημη άποψη ενός σαδιστή θεού, αλλά θα δουν ότι αυτά που λέει η Ορθόδοξη Εκκλησία τού Κυρίου, είναι πάντοτε αλήθεια.