Ετικέτες

10.3.21

«Ποιος είναι αυτός, και πώς τον λεν, που συμβουλές μας δίνει;»

 



«Ποιος είναι αυτός, και πώς τον λεν,

που συμβουλές μας δίνει;»


«Τα πρωτεία εις τον σταυρόν! Και δόξα αιώνας αιώνων εις τους σταυρωμένους διά την πίστιν και διά το γένος»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

 

Στις 7 Οκτωβρίου του 1838, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πνύκα, εκεί που οι αρχαίοι φανέρωναν την δημοκρατία, εκεί που ο απόστολος Παύλος αποκαλύπτει το όνομα του αγνώστου θεού, που ανέμεναν οι Έλληνες, «το υπέρ παν όνομα» του Χριστού, εκεί ομιλεί ο νέος Ελληνισμός διά στόματος του «πρώτου των Ελλήνων» (Τερτσέτης), του Θοδωρή Κολοκοτρώνη.

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ: Αγγέλου, Ζωής, Αθανασίου, Κωνσταντίνου και ασθενών με κορωνοϊό: Κωνσταντίνου-Στυλιανού, Γεωργίας, Ευαγγελίας, Κωνσταντίνας, Χριστίνης και ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ: Γεωργίας και Μαρίας


Ο πόνος πολύς γύρω μας. Όσοι μπορούμε ας κάνουμε κάτι. Ας μην αδιαφορήσουμε. Ο Κύριος θα δει τη διάθεση μας και θα κάνει τα υπόλοιπα, πάντα όμως προς το συμφέρον των πονεμένων αδερφών μας.

Προσθήκες:

Άγγελος: είναι ο αστυνομικός που χτυπήθηκε βάναυσα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Είναι πλέον καλύτερα, αλλά ας τον έχουμε στην προσευχή μας.

Ζωή: με κορωνοϊό

ΑθανάσιοςΕίναι 60 χρονών και νοσηλεύεται με προβλήματα. Οι γιατροί δεν μπορούν να διαγνώσουν με ακρίβεια και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει πλάνο θεραπείας. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην καρδιά του. 

Κωνσταντίνος: μεταστατικός καρκίνος στον πνεύμονα, μεγάλοι πόνοι.


Ασθενείς με κορωνοϊό

Κωνσταντίνος-Στυλιανός
Γεωργία
Ευαγγελία
Κωνσταντίνα
Χριστίνη

Κεκοιμημένοι

Γεωργία: κοιμήθηκε από κορωνοϊό
Μαρία: κοιμήθηκε πριν 3 μέρες πλήρης ημερών