Ετικέτες

2.2.18

Άγιος Παΐσιος: «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε·τα χρήματα θα καταργηθούν»

 Αποτέλεσμα εικόνας για 7. Άγιος Παΐσιος: «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε·τα χρήματα θα καταργηθούν»


Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα»,θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς,για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πούν: 

Μακάριοι οι ελεήμονες - μικρή σπουδή στο μεγάλο θέμα της ελεημοσύνης

Πριν από μερικές δεκαετίες, και για την ακρίβεια πριν από το 1940, σε μια κωμόπολη της Ηλείας ζούσε μια χαριτωμένη από τον Θεό ψυχή, η κυρία Κατερίνα. Δεν ήξερε καθόλου γράμματα. Ήταν όμως ένας πολύ φωτισμένος άνθρωπος, με ακλόνητη ζωντανή την πίστη, σαν εκείνη που είχαν οι πρώτοι χριστιανοί, που έπεφταν και στη φωτιά για το Χριστό, προκειμένου να μην τον αρνηθούν. Και έτσι εκπληρώθηκαν τα λόγια του Κυρίου στη ζωή της ευλογημένης αυτής ψυχής «και πάντα όσα αιτήσετε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε». Διότι όντως ήταν άνθρωπος της πολλής προσευχής.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Η σωστή εξομολόγηση έχει αυτά τα δέκα ιδιώματα

Αποτέλεσμα εικόνας για εξομολογηση
(…)Για να κάνεις όμως μια σωστή εξομολόγηση, για να καθαρίσεις όλους τους ρύπους της συνειδήσεως, για να λευκανθεί και να λαμπρυνθεί η ψυχή σου ενώπιον του Θεού, δεν πρέπει να εξομολογηθείς πρόχειρα και απροετοίμαστα, όπως οι πιο πολλοί χριστιανοί. Ένα ιερό μυστήριο σαν κι αυτό χρειάζεται και προετοιμασία ανάλογη και προσέλευση με την πρέπουσα καρδιακή κατάσταση.

Καταγγελία της ΠΕΘ: Το Υπουργείο Παιδείας εκφοβίζει και εκβιάζει τους γονείς που επιστρέφουν τα αντιχριστιανικά βιβλία των νέων Θρησκευτικών!


Σχόλιο: Ο εκφοβισμός της χουντικής κυβέρνησης δεν θα περάσει! Ο φασισμός της  Αριστεράς έχει ημερομηνία λήξης .

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2018
Αριθμ. Πρωτ.  22
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Υπουργείο Παιδείας εκφοβίζει και εκβιάζει τους γονείς
που επιστρέφουν τα αντιχριστιανικά βιβλία των νέων Θρησκευτικών!

ΣΟΚ! Προκήρυξη προς τον μακεδονικό λαό που ζει κάτω από την ελληνική κυριαρχία!

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου του 1932 το κεντρικό άρθρο του Ριζοσπάστη είχε τίτλο: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...