Ετικέτες

23.1.14

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΧΟΠΚΙΝΣ

Μια διαφορετική προσέγγιση για την θεραπεία του Καρκίνου. Διαβάστε με προσοχή το κείμενο που ακολουθεί.

ΙΟΓΕΝΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!



Στα χέρια των Κομάντος του Λ/Σ Ρουμάνος «συγγραφέας» που έστελνε σήμα στους Τούρκους διακινητές !

O «κοριός της  ΕΥΠ » έπιασε τον συντονιστή των διακινητών των λαθρομεταναστών !

Στα χέρια των κομάντος του Λιμενικού Σώματος και των εξειδικευμένων στελεχών της κρατικής ασφάλειας που ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Σύμη, βρίσκεται από χθες το μεσημέρι, ένας 60χρονος Ρουμάνος, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που έδινε το «πράσινο φως» στους Τούρκους διακινητές να ξεκινούν και να έρχονται στα νησιά μας μεταφέροντας παράνομους μετανάστες από τα τουρκικά παράλια!

Αστρονόμοι ανακάλυψαν νερό στο νάνο πλανήτη «Δήμητρα»

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν ίχνη νερού στη «Δήμητρα», που μπορεί να θεωρηθεί νάνος πλανήτης ή ο μεγαλύτερος και πιο σφαιρικός αστεροειδής του ηλιακού μας συστήματος (ανάλογα με τον ορισμό στα αντίστοιχα ουράνια σώματα).
Το νερό ανιχνεύθηκε σε μορφή στηλών υδρατμών που εκτινάσσονται στο διάστημα, πιθανώς από ηφαιστειακού τύπου θερμοπίδακες (γκέιζερ).

Βίντεο: «Κόλαση» το Κίεβο - Στους πέντε οι νεκροί

Βίντεο: «Κόλαση» το Κίεβο - Στους πέντε οι νεκροί

Εμπόλεμο παραμένει το σκηνικό στην Ουκρανία με την πόλη να φλέγεται από τις διαδηλώσεις, στις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και έχουν τραυματιστεί 300.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προς το παρόν η σελίδα ανανεώνεται από τους τρεις διαχειριστές της: Γεώργιο, Πέτρο και Νείλο.

Σήμερα τακτοποίησα λίγο τις παλιές δημοσιεύσεις και γι αυτό δημιούργησα μερικές ακόμα ετικέτες.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον να αρθρογραφεί στο blog μας, παρακαλώ να μας ενημερώσει για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.

Αν απλά θέλετε να είστε αναγνώστης του blog μας και υπάρχει κάποια κατηγορία θεμάτων που σας ενδιαφέρει, αλλά απουσιάζει προς το παρόν, θα επιθυμούσαμε να μας προτείνετε νέες κατηγορίες ή θέματα και θα το λάβουμε υπ' όψιν!

Τέλος, παρακαλούμε να μην διστάζετε να σχολιάζετε κάθε άρθρο, αλλά πάντα με σεβασμό και χωρίς ύβρεις. Ανάρμοστα σχόλια θα διαγράφονται.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ



Η τράπεζα αίματος της ομάδος μας έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα. Όποιος επιθυμεί να δώσει αίμα μπορεί να το κάνει σε κάθε νοσοκομείο, αλλά θα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία:

Ασθενής: Σύλλογος "Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος"
Νοσοκομείο: Αγία Όλγα Ν. Ιωνίας

Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε έγκαιρα για το πότε δώσατε αίμα, ώστε να ελέγχουμε αν οι μπουκάλες έχουν μεταφερθεί στο "Αγία Όλγα".