Ετικέτες

23.1.14

Βίντεο: «Κόλαση» το Κίεβο - Στους πέντε οι νεκροί

Βίντεο: «Κόλαση» το Κίεβο - Στους πέντε οι νεκροί

Εμπόλεμο παραμένει το σκηνικό στην Ουκρανία με την πόλη να φλέγεται από τις διαδηλώσεις, στις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και έχουν τραυματιστεί 300.

«Προς το παρόν έχουμε καταμετρήσει πέντε νεκρούς, ενώ περίπου 300 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο συντονιστής του ιατρικού κέντρου Ολέγ Μούσγι στον ραδιοφωνικό σταθμό της αντιπολίτευσης.
Χθες ηγέτες της αντιπολίτευσης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της χώρας Βίκτορ Γιανούκοβιτς και του έδωσαν τελεσίγραφο 24 ωρών για να απαντήσει στα αιτήματα που του έθεσαν, τονίζοντας ότι αν δεν απαντήσει εντός μίας ημέρα θα περάσουν στην επίθεση.
Από την πλευρά του ο προσκείμενος στην φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργό Γιούλια Τιμοσένκο, Αρσένι Γιατσένιουκ, έδωσε στην εξουσία διορία «24 ωρών» για να αποφευχθεί ένα «λουτρό αίματος».
Η βουλευτής Ίνα Μπογκλοσλόφσκα κάλεσε παράλληλα τα μέλη του κόμματος που βρίσκεται στην εξουσία, το οποίο η ίδια εγκατέλειψε πρόσφατα, να ενταχθούν όπως αυτή στις τάξεις της αντιπολίτευσης.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εχω την αίσθηση ότι είναι και ο πάπας έχει βάλει το χεράκι του. Την εξέγερση σίγουρα την υποκινούν δυτικοί καθολικοί,και όχι μόνο.Πιστεύω πως οι Ρώσοι δεν θα το αφήσουν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.