Ετικέτες

20.9.18

Ο Θεός νικιέται! Καλά ακούσατε,νικιέται

 


Σχόλιο: Διαβάστε και σχετικά το κεφ. 32 (στ. 22-32) της Γενέσεως. Αυτή είναι η ορθόδοξη ερμηνεία της πάλης του Ιακώβ με τον Θεό! Διαβάστε σχετικά και την ερμηνεία στον 1ο τόμο ΓΕΝΕΣΙΣ του Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Ιερεμίου Φούντα, σελ. 194-197.

Ο Θεός νικιέται! Καλά ακούσατε,νικιέται. 

Σαρώνουν τα ελληνικά ακίνητα Τούρκοι αγοραστές για τη “χρυσή βίζα”

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαρώνουν τα ελληνικά ακίνητα Τούρκοι αγοραστές για τη “χρυσή βίζα”
Το 2015 οι χορηγήσεις αδειών διαμονής σε επενδυτές – αγοραστές ακινήτων στην Τουρκία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρυσή Βίζα» ήταν μόλις …17 για να φθάσουν στο τέλος του 2016 κοντά στις 50. Πλέον, στο τέλος του Αυγούστου, το νούμερο έχει ανέβει στις 337, με τους Τούρκους να περνούν προσεχώς στη δεύτερη θέση, πίσω από τους Κινέζους και πιο πάνω από τους Ρώσους. 

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Αν και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εκθειάζει τη συνεργασία της Αθήνας στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, επισημαίνει τα προβλήματα με τις ελληνικές ταυτότητες, αλλά και τις ενστάσεις για τις άδειες του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον Πανηγυρικό Μ. Εσπερινό στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Πάτμου για την Αγιοκατάταξη του Αγίου Αμφιλοχίου Μακρή (17/09/2018)


Άγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών!
 
Απολυτίκιον. 
Ήχος πλ.α. Τον Συνάναρχον Λόγον. 
Αμφιλόχιον πάντες ανευφημήσωμεν, τον αστέραν τον νέον της Εκκλησίας Χριστού·της νήσου Πάτμου αληθώς το αγλάϊσμα· των Μοναστών την Καλλονήν και ευσεβείας εραστήν·της σωφροσύνης τον λύχνον· πρεσβεύει γαρ τω Κυρίω ελεηθήναι τας ψυχάς ημών.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ

Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο: "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη


σχόλιο Γ.Θ : Για να μην ξεχνιόμαστε και να θυμόμαστε που θα καταλήξει η αλλαζονία των σύγχρονων Νατοϊκών - σταυροφόρων (διαβολοφόρων) και των σιωνιστών φίλων τους