Ετικέτες

6.12.18

«Τα δεινά χρόνια πλησιάζουν… σαν στρατιώτες του Χριστού μας οφείλουμε να προετοιμασθούμε»

*Λόγοι ενός «αγίου» Γέροντα που μας καλεί να προετοιμαστούμε, με πίστη στο Θεό και ταπείνωση, για τις δύσκολες μέρες που έρχονται στον κόσμο..

Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεϊτης

~ ..Τα δεινά χρόνια πλησιάζουν. Όταν δούμε πολέμους και σεισμούς και διάφορα γεγονότα, εγγύς το τέλος.
Περιμένουμε πολλά να μας συμβούν – σύμφωνα με τις προφητείες των αγίων, εις τους έσχατους χρόνους θα συμβούν μεγάλα γεγονότα. Και ο λόγος του Θεού και των αγίων είναι αλήθεια.

Η αγάπη μου για σένα είναι αιώνια


Σχόλιο: Σύντομη, αλλά συγκλονιστική διήγηση...

"Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ"

Ήμουν παντρεμένη με τον αγαπημένο μου Ανδρέα επί 46 χρόνια. Σε κάθε γενέθλιο, μου έστελνε το πιο όμορφο μπουκέτο λουλουδιών, με μια σημείωση που περιείχε μόνο έξι λέξεις: «η αγάπη μου για σένα μεγαλώνει». Τέσσερα παιδιά, 46 μπουκέτα και μια ζωή γεμάτη αγάπη, αυτή είναι η κληρονομιά που είχε για μένα πριν πεθάνει πριν από δύο χρόνια.

Στα πρώτα μου γενέθλια, 10 μήνες μετά την απώλεια, ήμουν συγκλονισμένη γιατί πήρα ένα πανέμορφο μπουκέτο λουλουδιών που απευθυνόταν σε μένα ... από τον Ανδρέα. Θυμωμένη από καρδιάς, κάλεσα τον ανθοκόμο να αναφέρω ότι είχε συμβεί κάποιο λάθος.

O Άγιος Νικόλαος και το χαστούκι στον Άρειο


Υπάρχει μια τάση από νεοπαγανιστές να σπιλωθεί ο Άγιος Νικόλαος επειδή χαστούκισε τον αιρετικό Άρειο εις την Α΄ Σύνοδο της Νίκαιας το 325 μ.Χ. αντιβαίνοντας το Κατά Ματθαίον, Κεφ Ε΄ «38 κοσατε τι ρρθη, φθαλμν ντ φθαλμο κα δντα ντ δντος. 39 γ δ λγω μν μ ντιστναι τ πονηρ· λλ' στις σε απζει ες τν δεξιν σιαγνα, στρψον ατ κα τν λλην·». Επίσης θεωρούν υποκριτικό το ότι ο Θεός ενώ εις το Ευαγγέλιο δίδει την εντολή να μην κάνεις ποτέ κακό εις επιστροφή στους κάνοντας κακό εις εσέ, επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο στην φυλακή του και τον συγχωρούν.

ΑΞΙΟΣ! Ο Π. Αμφιλόχιος Νέος Ηγούμενος της Ι.Μ. Δοχειαρίου Αγίου Όρους – Αποκλειστικό βίντεο

ΑΞΙΟΣ! Ο Π. Αμφιλόχιος Νέος Ηγούμενος της Ι.Μ. Δοχειαρίου Αγ. Όρους
Του Ηλία Προύφα
Νεός Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου, εξελέγη παμψηφεί σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr πριν λίγο ο Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος.
Πρόκειται για πνευματικό τέκνο του Μακαριστού Γέροντα Γρηγορίου, με καταγωγή από την Κόρινθο, ο οποίος εγκαταβιώνει στο Μοναστήρι από 13 ετών.
Δείτε ένα αποκλειστικό βίντεο του kranosgr με τον νέο Ηγούμενο π. Αμφιλόχιο, να ψάλει στα ονομαστήρια του Γέροντα Γρηγορίου το 2016.
Άξιος!

Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο του Γέροντα Γρηγορίου Δοχειαρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

*Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε Γέροντα Γρηγόριε. Πάντα θα σε θυμόμαστε και ευχόμαστε η ψυχή σου να αναπαύεται αιωνίως. Καλό Παράδεισο να έχεις..

Θέλουμε την αγάπη σας.... (για την Αρετή)


Είναι 20 χρονών, φοιτήτρια, και είχε όγκο στο στήθος. Ο όγκος αφαιρέθηκε. Η βιοψία δεν έδειξε μεν κακοήθεια, έδειξε όμως "φύλλωμα" που μπορεί να επιστρέψει και να εξελιχθεί σε κακοήθεια.

Θα γίνουν και κάποιες ακόμη εξετάσεις αλλά, όπως αντιλαμβάνεσθε, έχουμε ήδη πέσει στα γόνατα για την Αρετή.

Σας παρακαλώ, με δάκρυα, αδέλφια μου πείτε μια προσευχή για το κορίτσι αυτό.

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ 

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ  - ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ - ΚΑΡΔΙΑ (ενημέρωση: η Παναγιώτα κοιμήθηκε - μεταφέρεται στους κεκοιμημένους)

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  - ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.18

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ