Ετικέτες

22.7.18

Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

Περίεργες παραλείψεις καιαθλιότητες από ΜΜΕ (και όχι μόνο) στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών
Από τον Σάββα Καλεντερίδη

Πρωθυπουργός Κοσόβου: Διαίρεση εδαφών μας θα σημάνει πόλεμο στα Βαλκάνια


«Φωτιές» άναψε στα Βαλκάνια μια δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Πρίστινα που δείχνει ότι η εδαφική ακεραιότητα του Κοσόβου φαίνεται ότι δεν αποτελεί πλέον «κόκκινη γραμμή» για την Ουάσιγκτον.

Δεν είναι κρίμα…;


Απρίλιος 1912: Το ναυάγιο του Τιτανικού, ένα από τα μεγαλύτερα στη ναυτική ιστορία, στοίχισε τη ζωή σε 1.517 ανθρώπους. Η υπόθεση προκαλεί, ακόμη και σήμερα, παγκόσμια συγκίνηση…
Απρίλιος 2016: πάνω από 1.517 έμβρυα θανατώνονται κάθε 2 ημέρες στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν συγκινείται…
Δεν είναι κρίμα…;
30.000 € πρόστιμο τουλάχιστον επιβάλλεται για θανάτωση ζώου, η θανάτωση όμως εμβρύου (έκτρωση) είναι αναφαίρετο δικαίωμα νομικά κατοχυρωμένο…!

Δεν είναι κρίμα…;

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα για τη Μακεδονία – Οι επόμενες συγκεντρώσεις για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ολη η ελλαδα για την Μακεδονια
*Ούτε οι καύσωνες ούτε οι βροχές και οι καταιγίδες ούτε τα χιόνια μας πτοούν. Ο αγώνας για τη Μακεδονία μας συνεχίζεται μέχρι τέλους!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φρούδες ελπίδες στην φτωχοποιημένη Ελλάδα



Του Προκόπη Χατζηνικολάου
Τον ουρανό με τα άστρα τάζει η κυβέρνηση στο εκλογικό σώμα γυρίζοντας πίσω στις εποχές πριν από τα μνημόνια. Στις εποχές που κάθε χρόνο αυξάνονταν υπερβολικά οι μισθοί και οι συντάξεις με χρήματα που δανειζόταν το ελληνικό κράτος. Μάλιστα το 2003 το πραγματικό εισόδημα με βάση τα στοιχεία της Eurostat είχε αυξηθεί κατά 7,3% όταν ο ρυθμός αύξησης στην ευρωζώνη ήταν στο 1,6%.

Μερικά θαύματα του λειψάνου της αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στην Ι. Μονή Σίμωνος Πέτρας, Άγιον Όρος


Εξαιρετική θέσι ανάμεσα στα Άγια Λείψανα, που βρίσκονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, κατέχει το αριστερό χέρι της Αγ. Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής. Αυτό το χέρι της Αγίας είναι άφθαρτο, με το δέρμα και τους τένοντες και έχει ευωδία ουράνια. Ακόμη όσοι το ασπάζονται με ευλάβεια και πίστι διαπιστώνουν ότι είναι θερμό.