Ετικέτες

28.9.17

Μία προσευχή για την Ιφιγένεια


Επειδή τα παιδιά πρέπει να συνοδεύουν τους γονείς στην τελευταία κατοικία και όχι οι γονείς τα παιδιά, ας βάλουμε στην προσευχή μας το όνομα της Ιφιγένειας, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλική αιμορραγία. Ας ικετεύσουμε τον Μεγαλοδύναμο με ένα Κύριε ελέησον και, αν είναι προς συμφέρον της ψυχής της, να της χαρίσει χρόνους υγείας και συνάμα μετανοίας.

Ο Γεώργιος κοιμήθηκε (τον είχαμε βάλει για προσευχή στις 21/9)

Αποτέλεσμα εικόνας για ανάσταση

Δυστυχώς ο Γεώργιος (κλικ εδώ) που βάλαμε για προσευχή λόγω καρκίνου πεπτικού με επιπλοκές πριν από μια εβδομάδα δεν τα κατάφερε.

Ας πούμε μια ευχούλα, ας ανάψουμε ένα κεράκι για τον αδερφό μας, ας διαβάσουμε λίγο από το ψαλτήρι (ένα κάθισμα ή έστω έναν ψαλμό) και ας δώσουμε το όνομά του για μνημόνευση και σε άλλους όπως και στις ενορίες μας.

Η κατάσταση στην Ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου έχει δυστυχώς ξεφύγει...(Πρόσκληση-πρόκληση!)



Στη Χειμάρρα και σε άλλες περιοχές, που είναι γεμάτες ακόμα από ελληνικό πληθυσμό,
οι διώξεις έχουν κλιμακωθεί...

Οι μέρες είναι πολύ κρίσιμες!

Αγ. Ισαάκ ο Σύρος: Οι ανέσεις και η χριστιανική ζωή



Μην προσκολλάσαι στην ματαιότητα της παρούσης ζωής. 

Η αίσθηση της παροδικότητος βοηθάει πολύ στην αποκόλληση της ψυχής από τον μάταιο τούτο κόσμο. 

Ο προστάτης της Ελληνοαλβανικής μαφίας των Εσκομπάρ Ράμα σε selfie με τον εθνομηδενιστή Σόρος


Ο Πρόεδρος της αποκαλούμενης και «Δημοκρατίας του Χασίς», προστάτης των μεγαλύτερων καρτέλ εμπόρων ναρκωτικών των Βαλκανίων, απεικονίζεται σε ιδιωτική selfie με το χρηματοδότη του George Soros, ένα από τα πιο απεχθή πρόσωπα στον πλανήτη. Οι δυο τους, μαζί με τους εγχώριους «βαρόνους» ναρκωτικών που επιχειρεί να συγκαλύψει η εγχώρια διαπλοκή, κρύβονται πίσω από… τη σύγχρονη εθνική απειλή, τη ναρκο-πλημμυρίδα που σκοτώνει τη νεολαία μας.

Η κρυφή συνάντηση Ράμα με τον «ευεργέτη» του George Soros στη Νέα Υόρκη




Σχόλιο: Το μόνο που δεν μας είπε το ρεπορτάζ είναι αν τα πορτοφόλια τους ήταν στη θέση τους!

Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της μυστηριώδους παραμονής του εννέα ημερών στη Νέα Υόρκη, ο Έντι Ράμα είχε κρυφή συνάντηση με έναν αμφιλεγόμενο φιλάνθρωπο τον George Soros. Την αποκάλυψη της συνάντησης την έκανε ο γιος Soros δημοσιεύοντας φωτογραφία στο κοινωνικό δίκτυο Instagram. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο George Soros αγκαλιά με τον Έντι Ράμα και τον Alex Soros. Και την ακολούθησε η παρακάτω λεζάντα:

Κράτα τον νου σου στον Άδη και μην απελπίζεσαι…



Έζησε στη γη ένας άνθρωπος, άνδρας με άσβεστη πνευματική δίψα. Προσευχόταν για πολύ καιρό με ασταμάτητο θρήνο: «Ελέησόν με!!!». Αλλά δεν τον άκουγε ο Θεός.

Μην το ελπίζετε



Όσιος Θεοφάνης ο Έγκλειστος.
Ας μην πιστεύουμε ότι θα έχουμε πάντοτε εσωτερική θέρμη ή ότι θ’ απολαμβάνουμε διαρκώς εσωτερική γλυκύτητα. Αυτό μην το ελπίζετε.