Ετικέτες

9.10.17

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Παπικών


Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Παπικούς μέχρι το 1054, οπότε και επήλθε οριστικά ο χωρισμός Της από εκείνους.

Ο Άγιος και Μέγας Βασίλειος βέβαια (330-379 μ.Χ.), τον οποίο ως γνωστόν, αναγνωρίζουν ως Άγιο και Μέγα και οι Καθολικοί, είχε μιλήσει από τον 4ο ακόμη αιώνα για τα σφάλματα των Καθολικών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΣΣΙΑ


Η Άσσια και οι κάτοικοί της βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και της βαρβαρότητας των τουρκικών στρατευμάτων  την αποφράδα μέρα της 14ης Αυγούστου του 1974.

Διευθυντής Αντιτρομοκρατικού Κέντρου των (CEI): το 90% της Συρίας ελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες. O δρόμος των Βαλκανίων είναι η πιο συνήθης οδός των τρομοκρατών κατά την επιστροφή τους

Αποτέλεσμα εικόνας για daesh balkans


Έναντι της επερχόμενης ήττας η Daech αποπειράται ναεγκαταλείψει τη Συρία και Ιράκ.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sputnik, ο Andreï Novikov διευθυντής του Αντιτρομοκρατικού Κέντρο της Κοινότητας των Ανεξάρτητων Κρατών (CEI) αποκάλυψε ποιές χώρες μετάβασης χρησιμοποιούν συχνότερα οι τρομοκράτες.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: “Trans αγόρι” που άρχισε να «γίνεται» κορίτσι σε ηλικία 12 ετών, τελικά το μετάνιωσε: «Καλά ήμουνα στο σώμα μου»

Ένα αγόρι που είχε αρχίσει την διαδικασία «αλλαγής φύλου» όταν ήταν 12 ετών, ώστε να «γίνει» τελικά κορίτσι, άλλαξε γνώμη μετά από μόλις δύο χρόνια.

Ύπουλη η πανθρησκεία χτυπάει στην νεολαία! Νέους από όλα τα δόγματα και τις θρησκείες καλεί ο Πάπας Φραγκίσκος

Του Μανώλη Κείου


Τα πιο ύπουλα σχέδια της βάζει μπροστά η πανθρησκεία χτυπώντας στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της παγκόμιας κοινωνίας, την νεολαία!

Η απελευθέρωση της Παραμυθιάς και το παραμύθι της γενοκτονίας των τσάμηδων (27 Ιουνίου 1944)


 Γράφει : ο Γιώργος Γκορέζης*
Στη διάρκεια της κατοχής ο λαός της Θεσπρωτίας αντέδρασε δυναμικά κατά του κατακτητή και των Μουσουλμάνων Τσάμηδων. Από την Πάργα μέχρι τα Γιάννενα, και από το Καλαμά μέχρι τη Πρέβεζα σκληροτράχηλοι πολεμιστές, όπως ο Νίκου, ο Γεωργίου, ο Μπαλούμης, ο Τσίτσος, έστησαν τα λημέρια τους και έγιναν ο τιμωρός κάθε προδότη, δολοφόνου, ή εκβιαστή. Θρυλικές έμειναν οι μάχες των ομάδων Νίκου και Μπαλούμη στα υψώματα Σπαθαράτι με Ιταλούς και Μουσουλμάνους Τσάμηδες, στις οποίες οι τελευταίοι κατατροπώθηκαν.