Ετικέτες

13.6.18

Ο μεγάλος ξεσηκωμός στις Πρέσπες!


Νέο δυναμικό συλλαλητήριο το Σάββατο για να εμποδιστεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς
Ρεπορτάζ
Βαγγέλης Στολάκης

Γιόχανες Χαν κατά Έντι Ράμα: Ο θαυμαστής του Ερντογάν δεν βρίσκεται στο σωστό δρόμο


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Γιόχανες Χαν, μίλησε χθες στη Βιέννη για τη διεύρυνση και εκτίμησε τις θέσεις των κυρίων κρατών της ΕΕ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών και της Δανίας, σχετικά με την αλβανική πραγματικότητα, διατηρώντας μια ρεαλιστική προσέγγιση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων:

Τίποτα να μην σας απελπίζει!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩς

Σκοπὸς τῆς ζωῆς μας εἶναι νὰ γίνουμε τέλειοι καὶ ἅγιοι. Νὰ ἀναδειχθοῦμε παιδιὰ τοῦ Θεοῦ καὶ κληρονόμοι τῆς βασιλείας τῶν οὐρανῶν.
Ἂς προσέξουμε μήπως, γιὰ χάρη τῆς παρούσας ζωῆς, στερηθοῦμε τὴ μέλλουσα, μήπως, ἀπὸ τὶς βιοτικὲς
φροντίδες καὶ μέριμνες, ἀμελήσουμε τὸ σκοπὸ τῆς ζωῆς μας.

Πράξη ομολογίας.

 Κοιτώ με θλίψη την εικόνα ενός μίζερου πλάσματος στο gay pride που εμφανίστηκε με έναν μεγάλο σταυρό και στο κομπινεζόν που φορούσε είχε αποτυπωμένον έναν Άγιο της Εκκλησίας μας. Αν ήταν βέβαια κανας Μωάμεθ στο κομπινεζόν αυτού του θλιβερού πλάσματος θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Θα είχε ξεσηκωθεί όλος ο πολιτικός κόσμος να μας μιλήσει για «ανεκτικότητα», θα μας απειλούσαν τα εγκατεστημένα στην Πατρίδα μας μουσουλμάνια με τζιχάντ για αυτήν την προσβολή. Θα έβγαιναν οι γνωστοί αριστεροί να τους στηρίξουν και να γεμίσουν τις πόλεις μας και το διαδίκτυο με τις γνωστές τους φασιστικές βρωμιές. Ποιός μπορεί να ξεχάσει την στημένη υπόθεση με το δήθεν κοράνι;

Άγιος Παΐσιος: «…θα φτάσουν τα έθνη να λένε μα τόσο πολύ ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα και την βοηθάει;…»





Οι εμπειρίες του Ιερομόναχου Δαβιδ

«Αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και την Ενωμένη Ρωμηοσύνη ο Ιερομόναχος πατέρας Δαβίδ προχώρησε στην αφήγηση δικών του εμπειριών από την συχνή επαφή του με τον γέροντα Παΐσιο.

Μία προς μία οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα - Όλο το ΦΕΚ

Μία προς μία οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα - Όλο το ΦΕΚ ​

Οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ αλλά θα ισχύσουν από την 1/1/2019. Αυτό προβλέπει η υπουργική απόφαση η οποία φέρνει στην επιφάνεια τις τιμές ζώνης σε όλη την ελληνική επικράτεια. 

Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας

Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας


Σε εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος και σύμμαχος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.