Ετικέτες

16.3.18

Το τελωνείο Κήπων δέσμευσε 63 τόνους τουρκικών προϊόντων και τα έστειλε πίσω

Το τελωνείο Κήπων δέσμευσε 63 τόνους τουρκικών προϊόντων και τα έστειλε πίσω

Σχόλιο: Μποϊκοτάζ στα τούρκικα προϊόντα τώρα!

Στους 63 τόνους έφτασαν τα τουρκικά προϊόντα, που σύφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου δεσμεύθηκαν και απορρίφθηκαν από το τελωνείο των Κήπων και επιστράφηκαν πίσω τους τρεις τελευταίους μήνες.

Μία ἀληθινή συγκινητική ἱστορία: Ἰωσηφίνα Τσορμπαντζίδου (1 9 8 0 - 2 0 0 6)
ωσηφίνα γεννήθηκε στίς 2 Μαρτίου 1980, μέρα πού κκλησία μας γιορτάζει τήν μνήμη το σίου Νικολάου Πλαν, το ποίου πολύ γαποσε νά διαβάζει τόν βίο.

Κατά τήν βάπτισή της πρε τό νομα το μνήστορος ωσήφ.

πό τήν λικία τν τρεισήμισι τν ρχισαν νά κδηλώνονται τά συμπτώματα τς σθενείας «Μυοδυστροφία»: πεφτε πολύ εκολα κάτω, δέν μποροσε νά νέβει σκάλες, να πετραδάκι πού βρίσκονταν κάτω πό τά πόδια της ταν κανό νά τήν ρίξει κάτω.

Κι μως, ποτέ δέν κλαιγε ταν πεφτε, παρόλο πού κάθε φορά σχεδόν πού πεφτε χτυποσε πρτα τά γόνατα κι μέσως μετά τό κεφάλι της, γιατί ταν βαρύ καί δέν μποροσε νά τό συγκρατήσει.

Δ΄ Χαιρετισμοί εις την Υπεραγία Θεοτόκο


Σήμερα έχουμε τους Δ΄ Χαιρετισμούς! 

Ἀκολουθία μικροῦ ἀποδείπνου, δ´ στάσις χαιρετισμῶν

Ο Ράμα κρατά σε «ομηρία» τις παραθαλάσσιες ακίνητες περιουσίες χιλιάδων πολιτών


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα αποφάσισε να ανακηρυχθεί σε νεότερο Αλβανό «μπέη» και να γίνει ιδιοκτήτης της αδήλωτης γης σε ολόκληρη την ακτογραμμή...Έχοντας λάβει τα δικαιώματα από όλες τις ακίνητες περιουσίες που βρίσκονται σε ολόκληρη την ακτογραμμή, που είναι καθαρά τουριστικές περιοχές, πρακτικά ο πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει με αυτά τα εδάφη, σημειώνει το δημοσίευμα. 

Όταν πέσει ο Ερντογάν θα γίνουν τα ΜΕΓΑΛΑ. Να το έχετε αυτό σαν ΣΗΜΕΙΟ! Μητρ. Μόρφου Νεόφυτος - βίντεο

(Ταξιάρχης: αδέλφια μου, μη φοβάσθε! Μόνο παρακαλώ, 
πολλή Προσευχή,  Μετάνοια, Εξομολόγηση 
 και Θεία Κοινωνία!)

Από τον βίο του αγίου Αρσενίου

  Ο άγιος Αρσένιος είχε τυπικό, εκτός από τους άλλους πνευματικούς του αγώνας, την Τετάρτη και την Παρασκευή να μένη έγκλειστος στο κελλί του και να κάνη άσκηση και να προσεύχεται. Αυτές τις δύο μέρες τον αντικαταστούσε το κατώφλι του κελλιού του.

Nέα κυκλοφορία!To προτείνουμε ανεπιφύλακτα...

Φωτογραφία του χρήστη Ελληνοεκδοτική - Ορθόδοξα Χριστιανικά Βιβλία.