Ετικέτες

23.9.20

Ο Κουμουτσάκος λέει ότι τον «παγίδευσαν» και ζητάει εξηγήσεις από τον Χαρδαλιά... Αρχιερείς, ιερείς και πιστοί, εμείς τί κάνουμε;;;


Εκτενές σχόλιο: Κάθε μέρα βλέπουμε πόσο γελοίοι γίνονται. Αυτοί οι γελοίοι όμως έχουν την εξουσία και σε λίγο θα μας ξανακλείσουν. Αρχιερείς και ιερείς όσο στρουθοκαμηλίζετε, όσο κάνετε ότι δεν βλέπετε την ευθεία επίθεση που εξαπολύουν, όσο δεν τους αφορίζετε μας φέρνετε σε ολοένα και πιο δεινή θέση.

Τα πράγματα είναι απλά: Όποιος δεν δέχεται το μυστήριο της θείας μεταλήψεως είναι αποκομμένος από το σώμα της Εκκλησίας δηλ. αφορισμένος και πρέπει να τον αφορίζετε και επισήμως στο εξής. Επιτέλους κάνετε και Σύνοδο όλης της Ιεραρχίας για το θέμα που αφορά την πιθανότητα μολυσμού ή μη εντός των ιερών ναών. Όπως βλέπετε καθημερινά δέχεστε κριτική και για τις μάσκες που δεν φορούν ιερείς και ψάλτες ή για την "κακή" χρήση μάσκας από πιστούς...

Δύο δυνατότητες συμβατές με τη λογική υπάρχουν:

α) Δεν μολυνόμαστε εντός των ναών (όπου υπάρχει η θεία χάρις και καλύπτει τα πάντα), οπότε κανένας δεν χρειάζεται να φοράει μάσκα. Μάλιστα αν φοράει είναι θέμα έλλειψης πίστεως και χρειάζεται κατήχηση. Σε αυτή βέβαια την περίπτωση, αν το αποφασίσετε συνοδικά, θα δεχτούμε σφοδρή επίθεση, θα είμαστε υπό διωγμό, αλλά θα είμαστε μακάριοι και την άμυνά μας θα την αναλάβει ο ίδιος ο Κύριος μας και Θεός μας!

β) Υπάρχει πιθανότητα να μολυνθούμε εντός ενός ναού, οπότε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως πρέπει να φορούν μάσκες και οι αρχιερείς και οι ιερείς και οι ψάλτες. Σε αυτή την περίπτωση ο Θεός φοβάμαι ότι θα μας αφήσει στο έλεος των εξουσιαστών και καλά θα μας κάνει... αφού δεν θέλουμε τον Βασιλέα των Ουρανών και επιλέγουμε τον επίγειο βασιλέα...

Εμείς πιστεύουμε στην (α) εκδοχή, αλλά δυστυχώς πολλοί αρχιερείς, ιερείς και ψάλτες πιστεύουν στη (β) εκδοχή. Ενώ όμως πιστεύουν σε αυτή ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ και κρύβονται πίσω από την ΚΥΑ που τους δίνει τη δυνατότητα να μη φορούν μάσκα... Κι έτσι θέτουν σε κίνδυνο την Εκκλησία και όχι την υγεία μας (κατά την ταπεινή μας γνώμη).

Ακολουθεί η θεαματική κωλοτούμπα του κ. Κουμουτσάκου (να δω ποιος ιερέας θα τον ξανακοινωνήσει, αν και κάτι μου λέει ότι θα αργήσει να ξαναπατήσει σε εκκλησία...):

Μόρφου Νεόφυτος για τους σεισμούς, τις προφητείες και για αυτό που θα επιτρέψει ο Θεός να συμβεί

 

 Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ


Μίλησε ο ιερέας που του ασπάστηκε το χέρι ο Χαρδαλιάς


Σχόλιο: Δεν σας κρύβω ότι χαίρομαι που πλακώνεστε μεταξύ σας. Χαρδαλιάς εναντίον Κουμουτσάκου, Ευαγγελάτος εναντίον Χαρδαλιά... Εσείς μας διχάσατε ήδη, αλλά όπως βλέπετε κι εσείς διχασμένοι είστε. Πάντως είστε το λιγότερο γελοίοι στα μάτια του Θεού. Αλλοίμονό σας, αν δεν μετανοήσετε! Αλλοίμονό σας αν νομίζετε ότι μπορείτε να παίξετε με τον Θεό. Ουαί! 

Ο ιερέας που ασπάστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Στο σπίτι του πατέρα Κωνσταντίνου βρέθηκε ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Λίγες ώρες μετά τον απεγκλωβισμό του, μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά τον ασπασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Άνθρωπος 2.0 _ Ένα κάλεσμα αφύπνισης του Κόσμου


Απο την Dr. Carrie Madej :
https://www.youtube.com/channel/UCOVu...

_______________________
Η Αμερικανίδα γιατρός Carrie Madej, για το επερχόμενο εμβόλιο και ότι θα το συνοδεύει (Ελληνικοί Υπότιτλοι)
Η Δρ Carrie Madej, είναι ειδική παθολόγος στο McDonough της Τζώρτζια. Η Δρ Madej ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στο Πανεπιστήμιο Mercer - The Med Center Of Central Ga. Σήμερα εξασκεί το λειτούργημα της στο Phoenix Medical Group of Georgia, LLC και συνεργάζεται με το Southern Regional Medical Center.