Ετικέτες

23.9.20

Μίλησε ο ιερέας που του ασπάστηκε το χέρι ο Χαρδαλιάς


Σχόλιο: Δεν σας κρύβω ότι χαίρομαι που πλακώνεστε μεταξύ σας. Χαρδαλιάς εναντίον Κουμουτσάκου, Ευαγγελάτος εναντίον Χαρδαλιά... Εσείς μας διχάσατε ήδη, αλλά όπως βλέπετε κι εσείς διχασμένοι είστε. Πάντως είστε το λιγότερο γελοίοι στα μάτια του Θεού. Αλλοίμονό σας, αν δεν μετανοήσετε! Αλλοίμονό σας αν νομίζετε ότι μπορείτε να παίξετε με τον Θεό. Ουαί! 

Ο ιερέας που ασπάστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Στο σπίτι του πατέρα Κωνσταντίνου βρέθηκε ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Λίγες ώρες μετά τον απεγκλωβισμό του, μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά τον ασπασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι η χάρις του Θεού είναι πάνω από όλα, αυτά που γίνονται γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Ποιος πατέρας πάει με τη μάσκα να φιλήσει το παιδί του; Πηγαίνοντας με μάσκα αμφιβάλλουμε τη χάρι του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τη χάρι του Θεού απέχουν πολύ», συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και η πρεσβυτέρα, Ελευθερία Τόλια, για την διάσωση των κατοίκων του χωριού, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς μετά τη διάσωση του ιερέα που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλία. Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι οι ιστορίες αυτές «δίνουν δύναμη να συνεχίσω» ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό προς τον Ιερέα που διασώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και να μας συγχαρεί». 

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά:

Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημία, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωής. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακόμα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διαδώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιω νερό (τα video είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα).

Σε όσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικά περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα:

Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφάλεια όλων των πολιτών.

Από αυτή την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.