Ετικέτες

2.4.19

Αναστασία: όγκος στον εγκέφαλο και πλέον μηνιγγίτιδα - ΕΠΕΙΓΟΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Η Αναστασία, η οποία μεγαλώνει μόνη της ένα αγοράκι, χειρουργήθηκε πριν ένα μήνα σε μεγάλο νοσοκομείο λόγω όγκου στον εγκέφαλο. Πριν ολοκληρωθεί η αποκατάστασή της διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα. Πλέον βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δυστυχώς η ζωή της κινδυνεύει. Παρακαλώ τα αδέρφια μας για την προσευχή τους.

Ας κάνουμε εμείς αυτό που μπορούμε και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στον Κύριο, διότι όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις. Ας γίνει το θέλημά Του.

Γιατί οι Τούρκοι έχουν βάλει στο στόχαστρο το Καστελόριζο


4


Όταν ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ανησυχεί για την πιθανότητα θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, ότι ο Τούρκος ομόλογός του κάνει λόγο για υπεράσπιση των τουρκικών διεκδικήσεων «ακόμα και αν αυτό απαιτήσει θυσίες», όταν τουρκικά μαχητικά παρενοχλούν ακόμα και το ελικόπτερο του πρωθυπουργού ανήμερα της εθνικής επετείου, κάτι μοιάζει να έχει αλλάξει δραματικά. Πόσο μάλλον όταν δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, όπως αυτές του Νίκου Κοτζιά, του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Γιάννη Τσιρώνη αφήνουν κερκόπορτες για πρακτικές μυστικής διπλωματίας με άγνωστα ανταλλάγματα.

Αμερικανός καθηγητής τινάζει στον αέρα τη Συμφωνία των Πρεσπών




Η Συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζει την Σύμβαση της Βιέννης, αναφέρει στον ραδιοφωνικό σταθμό Dialogos Radio ο Αμερικανός καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι Francis Boyle. Χαρακτήρισε δε τον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς ως όργανο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.
Ο καθηγητής αναφέρει ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν τον Νίμιτς και την Συμφωνία των Πρεσπών για να εντάξουν τη «Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ. Αναφέρεται δε και στον γνωστό Τζορτζ Σόρος τον οποίο εμπλέκει στην υπόθεση.

ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Στην έκρηξη κατά 21% του συνολικού κλάδου της ναυπηγοεπισκευής στην Ελλάδα για το 2018 οδηγεί η αναγέννηση των ναυπηγείων του Νεωρίου στη Σύρο.