Ετικέτες

16.2.21

21/2/21, όλοι οι Ιουδαίοι του κόσμου καλούνται να προσευχηθούν για την εμφάνιση του Μεσσία τους!!!

 

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτοί καλούν τον κόσμο τους για ομαδική προσευχή. Και μόνο από το βίντεο βλέπουμε το κοσμικό τους πνεύμα και τον "επιπόλαιο" τρόπο που σκοπεύουν να προσευχηθούν. Καλούν τον δικό τους Μεσσία που εμείς ξέρουμε ότι θα είναι ο Αντίχριστος.

Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε; Οι δικοί μας Αρχιερείς (με εξαίρεση τον Σεβασμιώτατο Μόρφου Νεόφυτο) θα καλέσουν τον χριστιανικό κόσμο σε ομαδική προσευχή ή θα συνεχίσουν να κλείνουν τις εκκλησίες ακριβώς δηλαδή προς την αντίθετη κατεύθυνση;;;

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (15/2/21 - 21/2/21)

  

Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύονται τα πάντα. 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: επιτρέπονται όλες οι τροφές

Τετάρτη 17/2: νηστεία  (λαδερό φαγητό)
[Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος]

Παρασκευή 19/2: νηστεία  (άλαδο φαγητό/λαδερό*)
[*Σύμφωνα με το νηστειοδρόμιο του π. Βασιλείου Βολουδάκη γίνεται κατάλυση οίνου - ελαίου, η οποία προσετέθη υπό του π. Επιφανίου Θεοδωροπούλου, λόγω εορτής της Οσίας Φιλοθέης της Αθηναίας.]

Φυλάκιο Ορεστιάδας: Κάτοικοι αρνούνται να πουλήσουν τα χωράφια για δομή φιλοξενίας μεταναστών

                  

Αντίθετοι στο ενδεχόμενο επέκτασης της δομής φιλοξενία
μεταναστών είναι οι κάτοικοι στην κοινότητα Φυλάκιο. Ο πρόεδρος της κοινότητας Χρήστος Τυμπάκης μιλώντας στο Sputnik δήλωσε ότι οι κάτοικοι είναι «ανάστατοι κι αγριεμένοι», ενώ δεν πωλούν τα αγροτεμάχιά τους για να γίνουν οι νέες εγκαταστάσεις.

Χάος από την κακοκαιρία με κλειστούς δρόμους και διακοπές ρεύματος!

Σχόλιο ! Κατάρρευσε για ακόμη μια φορά το αδηφάγο κράτος,, που με επικοινωνιακά τερτίπια και αλχημείες στέκεται στον προσωρινό του θρόνο . 
Σε Αττική (Βόρεια), Σποράδες, Εύβοια και χωριά της Ηπείρου εντοπίζονται αυτή την ώρα σημαντικότερα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Το τέλος της αμαρτίας…ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

Ὦ ἀδελφοί μου, νὰ σᾶς δείξω τὸ τέλος τῆς ἁμαρτίας; Ποῖον εἶνε τὸ τέλος; Γλέντα, ἄνθρωπε, διασκέδαζε, πιὲς ἀπ᾿ ὅλα τὰ ποτήρια τῆς ἁμαρτίας.

Αποδείχθηκε ότι η συνείδησή μας είναι τελείως αδύνατη για να βασιστούμε σε αυτή

ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΟΥ
Έχουμε μάθει: Να αναβουμε κεριά και κάνουμε αμβλώσεις. Να αγιάζουμε τα σπίτια μας και να καταστρέφουμε τις οικογένειές μας. Να χτίσουμε εκκλησίες και να ζούμε σε πορνεία. Να φτιάχνουμε εικόνες και να παραμένουμε κουφοι στην ατυχία κάποιου άλλου. Να πηγαίνουμε στους ναούς και να τυραννάμε το σπίτι μας.

Ο ιερέας που έχασε το στεφάνι της αγιότητας, επειδή δεν ήξερε να συγχωρεί


Αγίου Ιγνατίου Μπριαντσιανίνωφ
Στην Αντιόχεια, πρωτεύουσα τότε της Ανατολής, στα πρώτα χριστιανικά χρόνια ζούσαν δυο φίλοι: ο πρεσβύτερος Σαπρίκιος και ο απλός λαϊκός Νικηφόρος.