Ετικέτες

16.2.21

21/2/21, όλοι οι Ιουδαίοι του κόσμου καλούνται να προσευχηθούν για την εμφάνιση του Μεσσία τους!!!

 

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτοί καλούν τον κόσμο τους για ομαδική προσευχή. Και μόνο από το βίντεο βλέπουμε το κοσμικό τους πνεύμα και τον "επιπόλαιο" τρόπο που σκοπεύουν να προσευχηθούν. Καλούν τον δικό τους Μεσσία που εμείς ξέρουμε ότι θα είναι ο Αντίχριστος.

Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε; Οι δικοί μας Αρχιερείς (με εξαίρεση τον Σεβασμιώτατο Μόρφου Νεόφυτο) θα καλέσουν τον χριστιανικό κόσμο σε ομαδική προσευχή ή θα συνεχίσουν να κλείνουν τις εκκλησίες ακριβώς δηλαδή προς την αντίθετη κατεύθυνση;;;


https://www.brighteon.com

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απολύτως με το ερώτημά σου... Και επιπλέον να προσθέσω... Μήπως να κάνουμε κι εμείς καμία προσευχή παραπάνω να βρουν οι Εβραίοι τον Μεσσία; Πολλοί από αυτούς έχουν άγνοια για τον Μεσσία που έχει ήδη έρθει... Στο παρελθόν η Εκκλησία (δια αγίων πατριαρχών και επισκόπων) είχε έγνοια για όλους. Ο αγ Κύριλλος ο Θεσσαλονικεύς είχε κάνει κινήσεις προς τους Χαζάρους πριν πάει στους Σλάβους. Σήμερα μας έχει φάει η... πολιτική ορθότης! Καυχόμαστε ότι κρατούμε την αλήθεια αλλά δεν μας καίει να την μοιραστούμε και με άλλους.

    Ενδιαφέρον και το παρακάτω βίντεο που αναδεικνύει την άγνοια των σημερινών Εβραίων για τις προφητείες της Π. Διαθήκης και φυσικά για τον Ιησού Χριστό που εκπλήρωσε τις προφητείες αυτές!
    https://www.youtube.com/watch?v=cGz9BVJ_k6s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Οικουμενισται σιγουρα θα πανε με αυτον τον Μεσσια , αφου κλεισαν τους Ι Ναους ειναι σημαδι οτι δεν πιστευουν στον Τριαδικο Θεο παρα μονο στην επιστημη στην υλη την κοιλια τους με αλλα λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνω λάθος ἤ εἶνε φοβισμένοι; Πάντως, γεγονὸς εἶνε ὅτι τὰ πράγματα δὲν ἐξελίσσονται καθὼς τὰ σχεδίασαν.
    Μποροῦμε νὰ διαβάσουμε Ψαλτήρι στὶς 18:00 (ἴδια ὥρα μὲ τὸ "Ἰσραήλ").

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.