Ετικέτες

21.2.18

Αιτήματα Προσευχής: Δήμητρα, Μαρία, Ηλίας (6 μηνών), Παναγιώτης (9 μηνών) και ενημέρωση

Σχετική εικόνα

Γράφει ο προφητάναξ Δαυίδ: 

ἐγγὺς Κύριος πᾶσι τοῖς ἐπικαλουμένοις αὐτόν, πᾶσι τοῖς ἐπικαλουμένοις αὐτὸν ἐν ἀληθείᾳ. θέλημα τῶν φοβουμένων αὐτὸν ποιήσει καὶ τῆς δεήσεως αὐτῶν εἰσακούσεται καὶ σώσει αὐτούς. φυλάσσει Κύριος πάντας τοὺς ἀγαπῶντας αὐτὸν... (ψαλ.144, 18-20)

Ας παρακαλέσουμε λοιπόν τον Κύριο για τα αδέρφια μας:1. Η Δήμητρα πάσχει από φοβερούς, αφόρητους πόνους στο κεφάλι. Κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι, λένε ότι έχει πάνω της μαγεία. Αξίζει όλοι να προσευχηθούμε.


2. Η Μαρία έχει ένα σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα που της προκαλεί πολύ πόνο. Ευλαβείται τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό και προσεύχεται να την κάνει καλά.

3. Ο μικρός Ηλίας 6 μηνών γεννημένος στην Αμερική από ομογενείς γονείς, την Εβελυν και τον Αντώνη Αργυροκαστρίτη διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια που πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημά του και πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών.Περισσότερα εδώ: http://www.golden-memories.info/

4. Ο Παναγιώτης, εννέα μηνών, πάσχει από σύνδρομο βραχέως εντέρου το οποίο έχει προκύψει μετά από 7 επεμβασεις. Γεννήθηκε με ατρυσία και συστροφή ειλεοτυφλικής βαλβίδας και του έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το παχύ έντερο και μεγάλο μέρος του λεπτού με τη βαλβίδα. Εδώ και εννέα μήνες οι γονείς αγωνίζονται συντροφιά με τη δύναμη της Παναγίας και μετά από έξι μήνες στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης, πλέον εδώ και ένα μήνα ο αγώνας τους συνεχίζεται στο Παίδων Αγίας Σοφίας στην Αθήνα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στον λογαριασμό facebook: Akis Anastasiadis 


Ενημέρωση

Σιμωνοπετρίτες - Κατευθυνθήτω η προσευχή μου


Σιμωνοπετρίτες πατέρες - «Κατευθυνθήτω η προσευχή μου...», Ήχος πλ. β΄

Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιον σου.

Έπαρσις των χειρών μου, θυσία εσπερινή, εισάκουσον μου Κύριε.

Μέγα Απόδειπνο Καθαράς Τετάρτης (ολόκληρη η ακολουθία μαζί με τον Μ. Κανόνα!) με σχόλιο

Σχετική εικόνα

Για όποιον δεν μπορεί να πάει στην ενορία του και δεν θέλει απλά να το ακούσει από το ραδιόφωνο (π.χ. την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2FM).

Η ακολουθία του Μεγάλου Απόδειπνου υπάρχει διαθέσιμη σε αρκετά μεμονωμένα τεύχη (που κοστίζουν λίγα ευρώ) και στο Μεγάλο Ωρολόγιο. Αν κανείς δεν την διαθέτει και επιθυμεί να την κάνει από το σπίτι, μπορεί να την διαβάσει παρακάτω:

Ο Θεός θά σοῦ βάλει λόγια στό στόμα σου καί θά μιλήσεις καταλλήλως!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Θεός θά σοῦ βάλει λόγια στό στόμα σου καί θά μιλήσεις καταλλήλως!!!

Κάποιος Χριστιανός βρέθηκε κάποτε σέ να κύκλο προτεσταντν, ο ποοι κατηγοροσαν τήν Παναγία καί λεγαν, τι δέν εναι γία. ρθόδοξος ασθάνθηκε πολύ σχημα, λλά δέν ταν πνευματικά τόσο καταρτισμένος, στε νά τούς παντήσει καταλλήλως. 
Προσευχήθηκε λοιπόν στό Θεό νά τόν βοηθήσει, στω κάτι νά πε, γιατί διος δέν ξερε τί πρεπε νά κάνει. 

Ντροπή και αίσχος: Έκοψαν το επίδομα της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου που φυλάττει Θερμοπύλες και στέκεται απέναντι στις επιδιώξεις των Τούρκων

Σχόλιο: Καταστροφική η "πολιτική" των Εθνομηδενιστών. Απορούμε, πως είναι δυνατό ,τόσο απροκάλυπτα να δημιουργούν αιτίες για γενικό ξεσηκωμό, με απρόβλεπτες συνέπειες και αυτοί να μην καταλαβαίνουν τίποτα!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Έκοψαν το επίδομα που έδιναν στην 70χρονη Ρηνιώ Κατσοτούρχη, την μοναδική κάτοικο της Κινάρου που εδώ και πολλά χρόνια φυλάττει πραγματικά Θερμοπύλες στο ακριτικό νησί του Αιγαίου και στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της Τουρκίας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ;

Η Εκκλησία μας καθόρισε όλες τις Τετάρτες και Παρασκευές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής να τελείται μία άλλη Λειτουργία, η Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.
Κατά τη Λειτουργία αυτή δεν τελείται Θυσία, δε γίνεται δηλαδή μεταβολή του άρτου και του οίνου σε Σώμα και Αίμα Χριστού. Τα Τίμια Δώρα, ο Άρτος και ο Οίνος είναι έτοιμα, έχουν προαγιασθή (γι' αυτό και λέγεται Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων) κατά την προηγηθείσα θεία Λειτουργία της Κυριακής, είναι πλέον Σώμα και Αίμα Χριστού, και απλώς προσφέρονται προς μετάληψη στους πιστούς.

ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ:
ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

Διευθυντής της ΜΚΟ "Αντιγόνη" από το 2003 είναι o άνθρωπος της Νέας Τάξης που θέλει τουρκικά τα Ίμια, Μακεδονία τα Σκόπια και Cia...

Τώρα κατάλαβες εθνικιστή Έλληνα υπήκοε;
Για δες ποιος χρηματοδοτεί και που πάνε τα λεφτά σου...
Έκαναν επάγγελμα τον "αντιρατσισμό", τα "ανθρώπινα δικαιώματα", τον "αντιεθνικισμό" και τους πληρώνουμε εμείς οι αδαείς Έλληνες!

Αθανάσιος Θεοδωρίδης

Διευθυντής (ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ)