Ετικέτες

28.6.18

Γιατί έχει ο σατανάς τόση δύναμη να πολεμά τον άνθρωπο και γιατί παραχωρεί ο Θεός να πειράζεται και να εξαπατάται από την αμαρτία το πλάσμα του;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιατί έχει ο σατανάς τόση δύναμη να πολεμά τον άνθρωπο και γιατί παραχωρεί ο Θεός να πειράζεται και να εξαπατάται από την αμαρτία το πλάσμα του;

Πνευματικοί Διάλογοι με τον Ρουμάνο ησυχαστή π. Ηλίε Κλεόπα.
~ Ό σατανάς δεν έχει την δύναμη καί την άδεια να κυριεύει, να ξεγελά ή να εξαναγκάζει την θέληση του ανθρώπου για την αμαρτία. Αυτός μόνο τον πειράζει με κάθε είδους τεχνάσματα, φαντασίες, εν­θυμήσεις, με τίς αισθήσεις, με τίς φυσικές αδυναμίες, με την ηδονή του κόσμου, με τους λογισμούς κ.λ.π.

Πληρώστε κορόιδα 198 μέρες το κράτος διότι αυτό τραβάει ο οργανισμός σας…

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι έχουν έναν συνεταίρο στη ζωή τους. Λέγεται κράτος και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, επιχειρηματίες ακόμα και οι άνεργοι (μέσω των έμμεσων φόρων) πληρώνουν για το κράτος.

Αναβάλλεται η έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με ΠΓΔΜ και Αλβανία



Σχόλιο: Ο Σλάβος υπουργός ΥΠΕΞ κ. Νίκος "Κοτζιόφσκι" ,πρέπει να είναι στεναχωρημένος!
Δεν έδωσε πράσινο φως στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια και τα Τίρανα το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άγιος Πορφύριος: «Θα’ ρθούν δύσκολοι καιροί και ο κόσμος θα χρειασθεί φροντίδα από τα Μοναστήρια»





«Την άνοιξη του 1985, ευρισκόμενη (αφηγείται η Γερόντισσα Θεοδοσία) εις την Μονήν των αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων, μία νύχτα περίπου 2.30′ πρωϊνή, άκουσα λίγο πιο πέρα από το παράθυρο του κελλιού μου, στην αυλή της Μονής, κάποιον να σκάβει.