Ετικέτες

10.8.22

Αιτήματα προσευχής 6-10/8/22

 

[τελευταία ενημέρωση: 10/08/22, 11:45]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


10/08


Υπέρ θείας βοηθείας

Σμαράγδας: έσπασε το πόδι της και θα χρειαστεί χειρουργείο και νοσηλεία. Είναι η πεθερά του Κωνσταντίνου που έχουμε ήδη στην κατάσταση προσευχής (θέση 167). Η οικογένειά τους βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ας ευχηθούμε ο Θεός να τους δώσει λύση στις δυσκολίες και δύναμη να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη περίοδο που διανύουν.


08/08


Υπέρ θείας βοηθείας

Κωνσταντίνου [νέο όνομα]: 41 ετών έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου. Είναι κρίσιμη η μετεγχειρητική του κατάσταση.


Υπέρ αναπαύσεως

Δημητρίου: κοιμήθηκε τελικά (τον είχαμε βάλει σε προσευχή πριν 2 μέρες). Ο Θεός ας τον αναπαύει.

Ενημέρωση για Κωνσταντίνο (6/8): Η εγχείρηση πήγε ανέλπιστα καλά, παρά το ότι οι γιατροί έδιναν χαμηλές πιθανότητες. Τον κρατάμε στην κατάσταση για λίγο καιρό μιας και δεν έχει βγει από το νοσοκομείο ακόμα.


06/08


Υπέρ θείας βοηθείας

Ισμήνης: κάνει εξετάσεις με ισχυρή υποψία καρκίνου

Βασιλικήςκοριτσάκι 3 ετών με λοιμώδη μονοπυρήνωση

Κωνσταντίνου: κάνει χειρουργείο καρδιάς έχοντας σηψαιμία με πολύ χαμηλές πιθανότητες επιτυχίας, να δώσει η Αγία Ξενία και πάντες οι άγιοι να πάει καλά πρώτα ο Θεός!

Δημητρίου και Καλλιόπης: μάχονται με τον καρκίνο. 


Υπέρ αναπαύσεως

Αριστοτέλους (47 ετών από επιπλοκές επέμβασης)
Γεωργίας (42 ετών, λόγω καρκίνου, υπέφερε πολύ η αδερφή μας, άφησε δύο μικρά κορίτσια 6 & 7 ετών)
Βασιλικής (λόγω καρκίνου).
Μαρίας: ήταν περίπου 50 ετών

Ο Θεός ας τους αναπαύει και ας δίνει δύναμη στους δικούς τους.

Ενημέρωση

Ο Ηλίας μετά από μια σχετικά σύντομη περιπέτεια 2-3 εβδομάδων έχει επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση. Δοξασμένο ας είναι το όνομα του Κυρίου μας! Ούτε κορωνοϊό κόλλησε τελικά, ούτε το νεφρό του έχει πρόβλημα (η αντιβίωση που πήρε βοήθησε και η κρεατινίνη έπεσε σε φυσιολογικές τιμές <1). Όλες οι εξετάσεις είναι πλέον πολύ καλές. Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.



Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Το Άγιον Όρος για την βάπτιση από «ομόφυλο ζεύγος»

 iera koinotita 1

Ἐξ ἀφορμῆς προσφάτων δημοσίων ἐμφανίσεων καὶ τοποθετήσων κληρικῶν τῆς Ἐκκλησίας, ἀκόμη καὶ ἱεραρχῶν, οἱ ὁποῖες ἀφήνουν νὰ δημιουργηθεῖ ἡ ἐντύπωση ὅτι εἶναι δυνατὸν ἡ Ἐκκλησία νὰ δέχεται ὁποιαδήποτε ἄλλη μορφὴ οἰκογένειας, ἐκτὸς ἀπὸ αὐτὴν ποὺ θεσπίζει τὸ Ἱερὸν Εὐαγγέλιον, ἡ Ἱερὰ Κοινότης ἐπιθυμεῖ νὰ τοποθετηθεῖ καὶ δημοσίως.