Ετικέτες

9.8.21

ΕΣΚΑΣΕ! "Το Μαξίμου έκαψε επίτηδες την Εύβοια, Για να φυτέψουν Ανεμογεννητριες" - Πρόεδρος Ροβιών

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Μεσαίωνας: Ποινικοποιούν την επιστήμη

Να καούν τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα, για να ανασάνει η Ελλάδα



Νατσιός Δημήτρης

δάσκαλος- Κιλκίς

 

 

«Οι άνθρωποι θα μείνουν φτωχοί, γιατί δεν θα έχουν αγάπη στα δέντρα»

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Το νεοελληνικό κράτος το ελευθέρωσαν οι Έλληνες, αλλά το έστησαν οι Βαυαροί και το κυβερνούν 10-15 οικογένειες, δυναστείες πολιτικών. Το κράτος αυτό, αντί να αναδείξει τις αρετές του λαού, την αντοχή, την καρτερία, το πνεύμα θυσίας και αυταπάρνησης, που το κράτησαν όρθιο στα χρόνια της πολυαίωνης σκλαβιάς, «φρόντισε» να εκλύσει τις χειρότερες
ροπές του και να υποσκάψει τον εσώτερο χαρακτήρα του, το φιλότιμό του.


Από την πρώτη ημέρα του ελεύθερου βίου του, οι δαίμονες της πατρίδας, οι πολιτικοί του, κατακερμάτισαν τον λαό σε κομματικά σουλτανάτα. «Οι πολιτικοί μας και οι ξένοι τρώγονταν και καθένας κοίταζε να περισκύση η δική του φατρία. Άλλος το ήθελε Αγγλικόν, άλλο Ρούσικον, άλλος Γαλλικόν… τήραγαν να πάρουν κάνα λεπτό, ότι εις την Ελλάδα ηύραν αλώνι ν’ αλωνίσουν». (Μακρυγιάννης, «Απομνημονεύματα»). 

 

Ο Δ.Γιαννακόπουλος «ξαναχτυπά»: «Great Reset ναι, αλλά με πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»

Τους ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ με το γάντι! Δεν το άντεξαν και τον έκοψαν στον αέρα

Σε κάποιο χωριό της Ιαπωνίας...

 

Σε κάποιο χωριό υπήρχε ένας νεαρός που κάποιοι τον θεωρούσαν ελαφρόμυαλο (και κάποιοι λίγοι σοφό που έκρυβε την σοφία του, παριστάνοντας τον αφελή και χαζούλη).

Κάποια μέρα λοιπόν τον είδαν να γυρνάει στους δρόμους με ένα ραβδί στον ώμο όπου είχε κρεμάσει στην άκρη του έναν φασιανό, να φωνάζει ‘πουλάω σπουργίτι δέκα γρόσια’.

Τον βλέπει ο αρχιτσιγκούναρος του χωριού και σκέφτεται ‘έχει χαζέψει εντελώς πουλάει ολόκληρο φασιανό δέκα γρόσια’ και τρέχει να προλάβει να αγοράσει τον φασιανό. 

Πάμε για τσιμπηματάκι; 😂😂😂


Σχόλιο: Για ακούστε καλά... τί λέει η κτηνίατρος!