Ετικέτες

7.9.18

Τα «σπάσανε» Πούτιν και Ερντογάν – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Τα «σπάσανε» Πούτιν και Ερντογάν – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

«Ρήγμα» στις σχέσεις του «τσάρου» με τον «σουλτάνο» - Η έλλειψη εμπιστοσύνης και η αλλαγή τακτικής από το Κρεμλίνο.

Παρά τους διπλωματικά χαμηλούς τόνους, έχει καταστεί πλέον εξόφθαλμο, ότι η Τουρκία και η Ρωσία διαφωνούν για το δέον γενέσθαι στο Ιντλίμπ της Συρίας, με τους Ρώσους να προχωρούν στους πρώτους βομβαρδισμούς στην περιοχή, για να ανοίξουν τον δρόμο στα στρατεύματα του Άσαντ να κινηθούν.

«Επιστολή 76 Σκοπιανών και διεθνών διανοουμένων κατά της αλλαγής του ονόματος της ‘Μακεδονίας’»




Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA δημοσίευσε μιαεπιστολή που προηγουμένως είχε αρνηθεί να δημοσιεύσει η βρετανική εφημερίδα ‘The Guardian’.

Έρευνα ΓΣΕΒΕΕ: «Βρόγχος» η υπερφορολόγηση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Έρευνα ΓΣΕΒΕΕ: «Βρόγχος» η υπερφορολόγηση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
Την ανάγκη να περιοριστεί η υπέρμετρη φορολόγηση, η οποία συνιστά το βασικότερο εμπόδιο για την επιχειρηματική δραστηριότητα «στραγγαλίζοντας» τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την παραγωγή, αναδεικνύει έρευνα που πραγματοποίησε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), για το πρώτο 6μηνο του 2018.

Άσχημα νέα για την CIA... Σε «ελεύθερη πτώση» το Facebook – Το 25% των χρηστών έσβησε την εφαρμογή από τα κινητά


Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κυρίως οι νέοι, ηλικίας 18-29 ετών, ήταν εκείνοι που πρωτοστάτησαν στο κίνημα, αφού σχεδόν ένας στους δύο (ποσοστό 44%) διέγραψαν την εφαρμογή, στο διάστημα από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

«Πηγατε σε τοσους γιατρους· σε μενα γιατι δεν ηρθατε;» Ανασταση εγκεφαλικα νεκρου


Τη Λαμπροτρίτη 17-4-2001 τιμήθηκε μέ την επιβεβλημένη λαμπρότητα στήν Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Γρίβας η μνήμη των νεοφανών αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Στή γιορτή προσήλθαν ο μαθητής Λυκείου Απόστολος Ιω. Γκαζέπης από την Τερπνή Νιγρίτας Ν. Σερρών μέ τη μητέρα του Ευσταθία και άλλους συγχωριανούς, και διηγήθηκε ενώπιον του Μητροπολίτου, των στρατιωτικών Αρχών, του Καθηγουμένου της Μονής και προσκυνητών το συγκλονιστικό προσωπικό θαύμα διασώσεως από δυστύχημα.

«Όταν ο εχθρός σου σε επαινεί, ψάξε να βρεις που έχεις κάνει λάθος»



άρθρο του δασκάλου Σάββα Ηλιάδη

«Παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα: Τα ελληνικά νησιά στην κορυφή του κόσμου»

Υπέρ αναπαύσεως Σπυρίδωνος

Αποτέλεσμα εικόνας για ανάσταση

Ο Σπυρίδων (θυμηθείτε εδώ, υπ. αρ. 57 στην κατάσταση προσευχής) κοιμήθηκε πριν 2 μέρες. Η οικογένεια του σας ευγνωμονεί για την στήριξη σας και σας ικετεύει να συνεχίσετε να εύχεστε για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ασματική Ακολουθία Αγίου Σωφρονίου Επισκόπου Αχταλείας + ΕΓΚΡΙΣΗ





Αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο δοκιμάστε τον παρακάτω σύνδεσμο: