Ετικέτες

15.9.17

Γκάνα: Μια ανθρώπινη ιστορία, γεμάτη από Θεό

 
Ένα πρωινό μιας αυγουστιάτικης Κυριακής, περιμέναμε στο Ιεραποστολικό μας Κέντρο έναν Ιερέα από τη Σιέρρα Λεόνε, που είχε φέρει για λόγους υγείας στην Γκάνα την Πρεσβυτέρα του, η οποία έπασχε από την ανίατη νόσο σε διάφορα μέρη του σώματός της.
Ο πατήρ Αλέξανδρος, εκείνο το πρωινό ήλθε μόνος του, επειδή η Πρεσβυτέρα του βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ο κληρικός αυτός, ήταν κοντός στο ανάστημα και μόλις είχε χειροτονηθεί, αφού περπατούσε και μπερδεύονταν τα πόδια του με τα ράσα. Όμως, ήταν ευδιάκριτο το ταπεινό του φρόνημα και, καθώς περπατούσε, φαινόταν ελαφρύς επάνω στην γη.

Ιερά Αγρυπνία την Παρασκευή στις 15/9 προς 16/9 (της Αγίας Ευφημίας)


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 
ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
ΜΕΤΡΟ ΑΛΙΜΟΥ
(ΟΔΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 94, ΤΗΛ.2109912258)
Ἱερά ἀγρυπνία – μιὰ προσευχὴ γιὰ τὴν Ἑλλάδα
Τὴν Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου καὶ ὥρα 8.30 μ.μ. θὰ τελεσθεῖ ἱερά ἀγρυπνία πρὸς τιμήν τῆς Ἁγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας. Σᾶς καλοῦμε νὰ προσευχηθοῦμε καὶ γιὰ τὰ δεινά ποὺ ἀντιμετωπίζει ἡπατρίδα μας. Θὰ ψάλει ἡ βυζαντινή χορωδία τοῦ Ι.Ν. Ἁγίου Λουκᾶ Πατησίων.

Προφητείες Αγίου Παϊσίου: «Η δημιουργία του Κουρδικού κράτους & η σχέση του χρονικά με τα γεγονότα της Πόλης»

Αποσπάσματα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου

Για α΄φορά ο ίδιος ο Benyamin Netanyahou υποστηρίζει την δημιουργία κουρδικού κράτους


Σχόλιο: Υπέρ Των Κούρδων , και σπρώξιμο των Τούρκων κατά των Ελλήνων!


O Πρωθυπουργός του Ισραήλ  Benyamin Netanyahou εκφράστηκε για πρώτη φορά αυτή την Τετάρτη σ΄ένα ανακοινωθέν που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του υπέρ της δημιουργίας ενός κράτους από τους Κούρδους.
Αναφέρει το ανακοινωθέν…….

Το «βιλαέτι» της Αλβανίας επισκέπτεται ο «νεο-σουλτάνος» Ρ.Τ.Ερντογάν- Αναμένεται λαμπρή υποδοχή από τον Ε.Ράμα





Σχόλιο: Ο Κουρκούτ Ραμά σπάει τα κοντέρ!!

Την ίδια ημέρα,που αναμένεται να λάβει χώρα το πολύκροτο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του Ιρακινού Κουρδιστάν, στις 25 Σεπτεμβρίου, ο επίδοξος «νεο-σουλτάνος» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι προγραμματισμένο να επισκεφτεί... την Αλβανία.

Ο Σταυρός στην Παλαιά Διαθήκη


Η Αγία Γραφή είναι γεμάτη από περιπτώσεις που ο Σταυρός χρησιμοποιήθηκε ακόμα και από την αρχαιότητα τής Παλαιάς Διαθήκης, ως προφητικό σύμβολο νίκης και προστασίας, και η δύναμή του έγινε έκδηλη σε πλήθος θαύματα.