Ετικέτες

15.9.17

Προφητείες Αγίου Παϊσίου: «Η δημιουργία του Κουρδικού κράτους & η σχέση του χρονικά με τα γεγονότα της Πόλης»

Αποσπάσματα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου


«Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία - Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994» ΤΟΜΟΣ Α΄ 6η ΕΚΔΟΣΗ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγός Ε.Α.

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στη Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχίαν αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της».

Απόσπασμα από το άρθρο του κ. Α.Δ.

– Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνουν τα γεγονότα αυτά, ο Άγιος (Παϊσιος) απάντησε: «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους».

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994» ΤΟΜΟΣ Α΄ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγός Ε.Α.

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί.
--------------------------------------

Συγκλονιστικά είναι και τα λεγόμενα ενός ψάλτη, στη Ζώδια το 1973, του Δημήτρη του Πρωτόπαπα για την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο τότε & για το πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος, γεγονός που συνδέεται & αυτό χρονικά με την δημιουργία Κουρδικού κράτους. Είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»

Απόσπασμα από την συνέντευξη Μητροπολίτη Μόρφου στο SIGMALIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.