Ετικέτες

1.6.17

Πρόγευσις των όσων μέλλουν να συμβούν. Οι Τούρκοι προσκυνούν τον Εσταυρωμένο. Θαύματα & οράματα!


Του Αρχιμ. Δοσιθέου Κανέλλου

Παραμονή του Αγ. Δημητρίου ξανά εμείς στην Πόλι. Ρωτούμε στο Πατριαρχείο που να εκκλησιασθούμε. Πάντα το κάνουμε αυτό. Πηγαίνουμε όπου μας συνιστούν. Συνήθως εκεί οπού λειτουργεί ο Πατριάρχης ή ο Πατριαρχικός Επίτροπος. Και οι λίγοι προσκυνηταί είναι μια παρηγοριά. Μας λέγουν λοιπόν να πάμε για τη λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ξηροκρήνης (Κουρού Τσεσμέ) προς την πλευρά του Βοσπόρου…

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ

tumblr_mkmrf4rn411qbmsleo1_500

πό τό νέο αντιεξελικτικό βιβλίο
το ρχίμ. ωάννου Κωστωφ, Φυσικού
ΒΙΒΛΟΣ & ΕΞΕΛΙΞΗ
τηλ. πικοινωνίας & παραγγελιών 2108220542
Πηγή:

Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ
«χι στόν Τιτανικό, Ναί στήν Κιβωτό»(ΚΥΡ).
Παγκοσμίως ο ρνητές ρνονται τήν παγκοσμιότητα το πί Νε Κατακλυσμο. ς δομε πς χει τό θέμα.

παπα-Εφραίμ Κατουνακιώτης: Για να σου δώσει ο Θεός τέτοιο μεγάλο σταυρό, πάει να πει ότι τον αξίζεις. Σου ανήκει, σου πρέπει...


Ευλογημένη – χαριτωμένη και αγαπημένη μου ψυχούλα Α.

Εύχομαι η Παναγία μας να έλθη στο σπιτάκι σου και να σας χαρίση την χάριν Της – την αγάπην Της – την ειρήνην Της – την χαράν Της και την υγείαν σας.

Πήρα προ πολλού το γράμμα σου και πολύ λυπήθηκα, αλλά και πολύ εχάρηκα. Λυπήθηκα, γιατί πάσχεις, υποφέρεις σωματικώς. Εχάρηκα διότι αναλογίζομαι το ψυχικόν σου κάλλος, την ψυχικήν σου αρετήν, και πίστεψέ με ότι σε μακαρίζω, σε θαυμάζω, σε ζηλεύω. Για να σου δώση ο Θεός τέτοιον μεγάλον σταυρόν, πάει να πη ότι τον αξίζεις. Σου ανήκει, σου πρέπει.

Μεγάλος σταυρός, μεγάλη δόξα στους Ουρανούς.

Το σύμπαν είναι μόνον η πρόσκλησις δια το συμπόσιον


Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

«ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ…»




Σχόλιο ιστολογίου: Ενα Εκπληκτικό κείμενο που αντιπαραβάλλει την κατάσταση που επικρατούσε στη Βασιλεύουσα λίγο προτού επιτρέψει ο Θεός να την κατακτήσουν οι Τούρκοι. Οι ομοιότητες με τη σημερινή κατάσταση είναι τρομακτικές!
  
της Φοιτήτριας Χρύσας λεξοπούλου
περιοδικό «ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ» ρ.Τεύχους 165
Μάϊος 2016