Ετικέτες

12.9.18

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο


 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιεί την ομιλία του στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, στο Βελλίδειο.

«Όποιος δεν δέχτηκε μέσα του τη βασιλεία του Θεού δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον αντίχριστο... Θα βρεθεί τελείως απροετοίμαστος»

Σχετική εικόνα

Πριν εμφανισθεί το κακό δημόσια, εμφανίζεται μέσα στα άτομα όταν αυτά νικηθούν από κάποιο πάθος. Τον τρόπο εξηγεί περιληπτικά ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής: 

Σκοπιανή Επέμβαση στην Πιερία - Οι διοργανωτές κοιμούνται όρθιοι ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Απαιτείται άμεση κινητοποίηση

Τρίτη 11/9 ξεκινούν δήθεν πολιτιστικές εκδηλώσεις σκοπιανών στην Παραλία Πιερίας και στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Εδώ οι σύνδεσμοι των σκοπιανών οργανωτών "International Folklore Festivals Ohrid Macedonia" για τις δυο πολυήμερες εκδηλώσεις: 
"Paralia 2018" 

Θα λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι που βρίσκονται πάνω από τον άνθρωπο και οι οποίοι είναι απόλυτα σκληροί, αδυσώπητοι και αμείλικτοι


Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ύβρη και επίθεση στο Πάναγνο πρόσωπο Της Μητέρας Του Θεού, της Κυρίας Πορταϊτισσας, που έλαβε χώρα στο εθνικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δεν αποτελεί την πρώτη φορά. 

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο. Η στιγμή που τα ΜΑΤ στοχεύουν με ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ την εικόνα της Παναγίας λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του Μοναχού...


 
σχόλιο Γ.Θ : Μετά την απελευθέρωση καλύτερα για αυτούς να μην βρίσκονται στην Ελλάδα...

Εκοιμήθη ο πατήρ Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος

 
Εκοιμήθη στις 10/9/18 ο πατήρ Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος. Ο πατήρ Κωνσταντίνος υπήρξε ένας ξεχωριστός κληρικός, στο πετραχήλι του οποίου πολλές ψυχές βρήκαν παρηγορία, και τόσες άλλες αναπαύθηκαν από τον παραμυθητικό λόγο. 

Απορία...


Το ιστολόγιό μας αλλά και πολλοί Χριστιανοί, Κληρικοί και λαϊκοί με τους οποίους συζητάμε τελευταία έχουμε την εξής απορία: