Ετικέτες

19.3.15

Ο ΑΓΙΟΣ - 1ο επεισόδιο


Σχόλιο: Δώστε μια ευκαιρία (στον εαυτό σας) και ΔΕΙΤΕ το. Μην εστιάζετε την προσοχή σας στην ποιότητα των ηθοποιών, αλλά στην ποιότητα των μηνυμάτων που περνάνε! Είναι καθηλωτικό... Κάθε μέρα στις 19:00 κι ένα επεισόδιο.

Το τηλεοπτικό εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε ανέβασε στο διαδίκτυο την τηλεταινία  "Ο Άγιος", δικής του παραγωγής, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Παστουρματζή, εκδόσεων " Εν πλω". Την ταινία παρακολούθησαν πολλές ενορίες και μοναστήρια και τη χαρακτήρισαν ως πολύ ψυχωφέλιμη.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ...


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ 
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ..... 

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ 
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ....

Αναμένοντας την βιοψία...


Υπάρχει όγκος στον εγκέφαλο
ο οποίος δείχνει προς το παρόν να "κοιμάται"...

Και τώρα η γαστροσκόπηση έδειξε "κάτι"...

Η Χαρά "χαρά" δεν έχει...

Είναι πολύ "πεσμένη" ψυχολογικά...

"Παλεύει" καθημερινά στο σχολείο της έχοντας την έννοια της, 
εκτός των δικών της "θεμάτων" & στα 2 κορίτσια της (η μία στο Λονδίνο...)

Δεν αξίζει να βοηθήσουμε;

Μπορείς να βρεις λίγο χρόνο να κάνεις μερικές ευχούλες για την Χαραλαμπία;

Τι λες;

Χαιρετισμός του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου σε αντιπαπική εκδήλωση τον Μάιο του 2001


Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ 
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ 
«Ο ΣΤΑΥΡΟΣ»

Διαβάστε μία συγκλονιστική ιστορία: Της τα έδωσα της Πατρίδος και τα δύο!Σαν ελάχιστη προσφορά στη μνήμη των αγωνιστών του 1940, σας αποστέλλω την παρακάτω ιστορία που δημοσιεύεται στο τεύχος του Οκτωβρίου της Ναυτικής Ελλάδος.

Συγχαρητήρια στο γέροντα Χρυσόστομο!Εφερε μιά ολόκληρη Ελλάδα στην καρδιά της Ερήμου του Ιορδάνου, έξω από την Ιεριχώ. 

Ρίγος και συγκίνηση.....τίποτε άλλο!


Θα πάψουμε αυτά να τα ζούμε στην Ελλάδα και θα τα βιώνουμε μόνο εκτός Ελλάδας,σε άλλες χώρες ,όπου θαυματουργεί η ομογένεια,ο ελληνισμός και το ματωμένο ράσο του καλόγερου και του ιερέως!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ "ΕΚΟΨΕ" ΟΜΙΛΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΣΕΩΝ


No 667864
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Δυστυχώς όπως φαίνεται η διοικούσα ελληνική εκκλησία μετατρέπεται σε κατασταλτικό και δικτατορικό ίδρυμα εναντίον όσων τολμούν να αμφισβητήσουν δημόσια την θρησκευτική αποστασία και να αντιταχτούν στην λαίλαπα του Οικουμενισμού.

Πρόσφατο αλγεινό παράδειγμα είναι η απαγόρευση της προγευματισμένης ομιλίας ενός γνωστού Αγιορείτη στο Ρεντζίκι της Θεσσαλονίκης, από τον τοπικό μητροπολίτη Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως, ο οποίος θεωρείται από τους πιο ενθέρμους υποστηρικτές του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

TO ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Η ΕΕ είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα της ανθρωπότητας. Μια περιοχή που σχεδόν κάθε είκοσι χρόνια μετατρεπόταν σε θέατρο επιχειρήσεων και πολέμου, με όχι εκατοντάδες χιλιάδες αλλά εκατομμύρια νεκρούς, μέσα από τη διαδικασία οικονομικής συνεργασίας μεταξύ παραδοσιακών εχθρών –και αναφερόμαστε στη Γαλλία και τη Γερμανία, που ήταν αντίπαλοι στον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο–, φθάσαμε στο σημείο εβδομήντα ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος του τελευταίου πολέμου να μην έχει πέσει ούτε μια σφαίρα μεταξύ των χωρών που έχουν συναποτελέσει την Ένωση Άνθρακα και Χάλυβα, στη συνέχεια την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και τέλος την Ευρωπαϊκή Ένωση.