Ετικέτες

15.3.16

"Το μυστικό της ευτυχισμένης συζυγικής ζωής " του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Η αμοιβαία εκδήλωση στοργής είναι αναγκαίο στοιχείο της συζυγικής αγάπης


206070_356008984467653_1050021106_n.jpg
Η αμοιβαία εκδήλωση στοργής είναι αναγκαίο στοιχείο της συζυγικής αγάπης. Η αγάπη φανερώνεται με την τρυφερότητα, την ευγένεια, το ενδιαφέρον. Η αγάπη εκφράζεται με λόγια.
Οι λέξεις είναι η τροφή των συναισθημάτων, ζωντανεύουν την αγάπη. Στα απλά καθημερινά πράγματα βρίσκεται συχνά το μυστικό της ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. Δυστυχώς τα ξέχασαν αυτά σήμερα οι σύζυγοι. Ξεχνούν να εκφράσουν την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους για τα χαρίσματα, τις ικανότητες, τις προσπάθειες, τις επιτυχίες που κάνει ο καθένας στον τομέα του, ακόμη και ένα κομπλιμέντο για την εμφάνιση και το καθημερινό ντύσιμο, το καλομαγειρεμένο φαγητό.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΝΩΤΗΣ. Συγκλονιστική ομιλία για τα παιδιά

Συγκλονιστική ομιλία για την οικογένεια. 
Με τον Σοφό δάσκαλο Κώστα Γανωτή.
Η Ορθόδοξη άποψη για τις προγαμιαίες σχέσεις, για την αιτία των προβλημάτων μέσα στο γάμο. Γιατί χωρίζουν τα αντρόγυνα;

Φτωχοί πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες - Γι' αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαβάστε Αναλυτικά Εδώ) δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».

Ούτε δακρύβρεχτα στημένα «ρεπορτάζ» με μελοδραματικές μουσικές στα κανάλια, ούτε «φιλάνθρωπες» οργανώσεις και ΜΚΟ εκατομμυρίων να νοιάζονται.

Όλοι όσοι έχουν την ατυχία (!!!) να είναι κάτοικοι αυτής της χώρας και να μην ήρθαν με τσαμπουκά ως «πρόσφυγες», ούτε θα στεγαστούν ΔΩΡΕΑΝ ούτε θα σιτιστούν ΔΩΡΕΑΝ.