Ετικέτες

29.11.19

Άμεση ανάγκη για την Ελένη-Αναστασία και τη Μαρία - Ραγίζει η καρδιά μας, αλλά δεν απελπιζόμαστε... + ονόματα κεκοιμημένων

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Άμεση ανάγκη - Ραγίζει η καρδιά μας, αλλά δεν απελπιζόμαστε... Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο θέλημα του Κυρίου και να ζητάμε τα καλά και συμφέροντα για τις ψυχές μας, αλλά και τη δύναμη για να αντεπεξέλθουμε στις δοκιμασίες.

Ελένη-Αναστασία: Διάγει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το μωρό που κυοφορεί έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στον αυχένα. Δέχεται έντονες πιέσεις από τους επιβλέποντες ιατρούς για διακοπή της κύησης με χειρουργική επέμβαση, κάτι το οποίο η ίδια δεν δέχεται!!!

Μαρία: στα 50 και κάτι, καρκίνος στα έντερα... Δύσκολα, δεν πάει καλά...

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!


Προσθέτουμε επίσης τα εξής ονόματα στην κατάσταση κεκοιμημένων

H Ιερά Σύνοδος για την αποτέφρωση των σωμάτων

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

Ἀξιοπρεπής λύση ἤ ὠμή ἀνακύκλωση;

Η ελεημοσύνη πολύ βοηθάει τους κεκοιμημένους

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος 
Ο πλούτος φέρνει την καταστροφή στον άνθρωπο, όταν δεν διανέμεται στους φτωχούς για την ψυχή μας και για τις ψυχές των πεθαμένων μας. Η ελεημοσύνη στους πονεμένους, χήρες,ορφανά, κ.λ.π. πάρα πολύ βοηθάει και για την ανάπαυση των κεκοιμημένων

Τέσσερις Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος ζητούν τη σύγκληση Πανορθόδοξης Συνόδου για το Ουκρανικό


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΡΥΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Πακιστάν από το 2017 και μετά: 1000 επιθέσεις κατά χριστιανών και πάνω από 100 εκκλησίες που έκλεισαν…

AED: με χαρακτηριστικά γενοκτονίας οι επιθέσεις σε βάρος των χριστιανικών μειονοτήτων Σύμφωνα με την οργάνωση Aide à l’Eglise en Détresse (ΑED) πού έχει έδρα το Παρίσι, το μεγαλύτερο μέρος των 3 εκ. χριστιανών που στις αρχές του 2000 ζούσαν σε Ιράκ και Συρία, αναγκάστηκαν λόγω των εμφυλίων πολέμων να εγκαταλείψουν τα εδάφη τους.

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών της Ένωσης Χειμαρριωτών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΑΙΑ ΧΕΙΜΑΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ​

ΘΕΜΑ: Συνεδρίαση Δ.Σ. – Ανάδειξη Προεδρείου - Σύνθεση νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Χειμαριωτών.

Η πολιτική ανοικτών συνόρων καταστρέφει την Ελλάδα - Αυτή πρέπει να αλλάξει, όλα τ' άλλα είναι ημίμετρα και δεν θα αποδώσουν

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟ

Σάββας Καλεντερίδης
Το μεταναστευτικό έχει πάρει διαστάσεις που οι περισσότεροι Έλληνες πλέον δέχονται ότι ως φαινόμενο απειλεί σοβαρά την Ελλάδα ως κράτος και ως οργανωμένη κοινωνία.

Του Αγίου Μακαρίου του Αλεξανδρέως

Σχετική εικόνα

Μας δηγείτο και Θείος Παφνούτιος, ο μαθητής του Αγίου Μακαρίου, ότι μια ημέρα ευρισκόμενος ο Μέγας Μακάριος, στο προαύλιο του κελιού του, και προσευχόμενος προς Κύριον, μια λύκαινα επήρε το κουτάβι της, πού ήτα τυφλό και το έφερε στον Άγιον Μακάριον, στάθηκε να κτυπήσει την πόρτα με το κεφάλι της, άνοιξε, μπήκε και έριξε το κουτάβι της εμπρός εις τα πόδια του Αγίου.

ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΟς ΝΕΚΤΑΡΙΟς 
1.Περί της θείας πίστης στον Χριστό 
Ο Απόστολος, δίνοντας τον ορισμό της πίστης λέει:

Θαυμαστή εμφάνεια του αγίου νέου ιερομάρτυρος Φιλουμένου: Πως ο άγιος ανέλαβε ένα καρκινοπαθή και τον ανέδειξε σε συμμάρτυρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Θαυμαστή εμφάνιση του αγίου νέου ιερομάρτυρος Φιλουμένου: Πως ο άγιος ανέλαβε ένα καρκινοπαθή και τον ανέδειξε σε συμμάρτυρα!
Άγιος Φιλούμενος (1913-1979), τιμάται στις 29 Νοεμβρίου
από την Ι.Μ.Μόρφου, του Αρχιμανδρίτη Φωτίου Ιωακείμ
~ Ο Γεώργιος Ραουνάς από την Κακοπετριά, απόφοιτος Σχολής Σωματικής Αγωγής στην Ελλάδα (Γυμναστής), ήταν περίπου 25 ετών, όταν γνώρισε βαθύτερα τον Χριστό και την Εκκλησία, και άρχισε να ζει μία έντονη πνευματική ζωή.