Ετικέτες

17.5.15

Γέροντας Σπυρίδων Μικραγιαννανίτης- Εις μνημόσυνον αιώνιον


Ακούστε τον μακαριστό γέροντα, αλλά δείτε τον και σε ένα ντοκυμαντέρ όταν ήταν νέος!!! Ο Θεός ας τον αναπαύσει. (Υπενθυμίζουμε ότι κοιμήθηκε πριν λίγες μέρες)

O τυφλός βοσκός που ξέρει την Καινή Διαθήκη απ’ έξω…

Μοναδικό φαινόμενο. 

Ο τυφλός βοσκός από το Μέτσοβο 
που γνωρίζει από στήθους ολόκληρη την Καινή Διαθήκη. 
Ομιλία προς τους φοιτητές της Ακαδημίας.

- αμφ: Μέχρι σήμερα, νομίζαμε πως υπάρχει 1 τέτοιο "παραμυθάκι"! Απόψε μάθαμε πως συμβαίνει στ΄αλήθεια...

Όσιος Παϊσιος ο Αγιορείτης: Αγωγή Παιδιών


"...- Τα παιδιά που έχουν ποτιστεί από μικρά στην ευσέβεια, μην τα φοβάστε. Και να ξεφύγουν, λίγο, λόγω ηλικίας, λόγω πειρασμών, θα επανέλθουν..." - Άγιος Παϊσιος.-

Εκπληκτικές εικόνες από το μπλε ηλιοβασίλεμα του Άρη.Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν στις 15 Απριλίου δείχνουν το ήλιο μας να χάνεται στον ορίζοντα του Άρη.

Η Ιωάννα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση... ΕΠΕΙΓΟΝΤα νέα για την Ιωάννα δεν είναι καλά (κλικ εδώ για να θυμηθείτε)... 

Έχει παρουσιάσει μετάσταση στον εγκέφαλο και οι γιατροί της δίνουν 6 μήνες ζωής εκτός και αν προχωρήσει σε μια ειδική επέμβαση στο εξωτερικό η οποία όμως κοστίζει πολλά χρήματα (από ό,τι έχει μάθει η σύζυγός μου 200.000 ευρώ!)

Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν αυτό το τεράστιο ποσό, αλλά θα γίνει μια προσπάθεια από όλους μας, αφού πρώτα η Ιωάννα επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια, για να ανοίξει λογαριασμό στην Ελλάδα. Θα σας ενημερώσω όποτε έχω κάτι νεότερο σχετικά με τον αριθμό λογαριασμού.

Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν πρέπει να καθυστερήσουμε περισσότερο. Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορεί ο καθένας σε επίπεδο ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ. Και να μην ξεχνάτε ότι η αμοιβή μας είναι μεγάλη όταν προσευχόμαστε για τους άλλους (διαβάστε και το σύντομο αυτό άρθρο που ανάρτησα εχθές). Μήπως και μας σπλαχνιστεί και εμάς περισσότερο ο Θεός και μας ελεήσει χαρίζοντάς μας αρετές που δεν έχουμε ή απαλλάσσοντάς μας από ελαττώματα που έχουμε...

Νίκη...(Αν θέλει κι o Θεός...)


Η φίλη μας η Νίκη είναι 63 ετών και πάσχει από καρκίνο ο οποίος έχει κάνει μεταστάσεις...
Ας προσευχηθούμε γι' αυτήν έτσι ώστε να καταφέρει να νικήσει την ασθένεια...

Μας παρακαλεί ο υιός της Αθανάσιος...