Ετικέτες

3.1.18

Ισραήλ: Σε ισχύ το πρόγραμμα απέλασης χιλιάδων μεταναστών - Ανησυχεί ο ΟΗΕ


AP Photo/Oded Balilty


Σχόλιο: Έχει μεγάλη σημασία να δούμε την υποβάθμιση του όλου ζητήματος από τις Μ.Κ.Ο. του Ισραήλ , που προσπαθούν να εκτονώσουν  τυχόν αντιδράσεις για την απόφαση της Κυβέρνησης τους. Και το λέμε, διότι έχει σημασία για την δράση τους εδώ στην Ελλάδα που έχουν αναλάβει και επίσημα χρέη εξωτερικής πολιτικής, κάνοντας ό,τι θέλουν. Ο νοών νοήτω. (η δήλωση παρακάτω και υπογραμμισμένη)Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη ενός προγράμματος που έχει σκοπό να επιβάλει σε σχεδόν 40.000 παράτυπους μετανάστες να επιλέξουν ανάμεσα στην απέλαση και τη φυλάκισή τους.

«Ο διακονιάρης του Θεού» [Ο άγ. Νικόλαος Πλανᾶς]


Θεατρική παράσταση στην Αίθουσα Θεάτρου του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», με τίτλο «Ο διακονιάρης του Θεού».

Ματαιότης τα πάντα, τα επίγεια θα απογοητεύσουν αργά ή γρήγοραΟ γνωστός αθλητής και ηθοποιός Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ έβαλε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο ότι κοιμάται στο δρόμο κάτω από το δικό του χάλκινο άγαλμα, και το έκανε με πικρία λέγοντας, " πώς άλλαξε ο χρόνος...
Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκος αντιπροεδρος

Σχόλιο: Ο χακάν κάτι λέει γιατί κάτι ξέρει! Εμείς πως θα προστατευτούμε; Κυριότερος εχθρός του Ελληνισμού παραμένει  το Κράτος του και τα Μ.Μ.Ε.

«Μπορεί να έχει μείνει χώρα για να προστατεύσετε». Αυτή ήταν η νέα απειλή που εκτόξευσε προς την Ελλάδα ανώτατος Τούρκος πολιτικός και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.