Ετικέτες

6.1.18

Πάνω από 1 εκατομ. υπογραφές συγκεντρώνει η πρωτοβουλία για τον ορισμό της οικογένειας στην ΕΕ ως ένωση άνδρα και γυναίκας



Η πρωτοβουλία «Μαμά, μπαμπάς και παιδί» συγκέντρωσε πάνω από 1.000.000 υπογραφές και πλέον μπορεί να γίνει πρόταση νομοθεσίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον ορισμό της οικογένειας ως ένωσης άνδρα και γυναίκας. Ήταν μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία στην Ελλάδα υλοποιήθηκε από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), που ήταν υπεύθυνη για τη συγκέντρωση υπογραφών όσων Ελλήνων πολιτών συμφωνούσαν με την πρωτοβουλία.

Η Ορθόδοξος ερμηνεία του χωρίου "ἵ­να ὦ­σιν ἕν"

ν Πειραιε  16-6-2013

πρωτοπρεσβ. π. γγελος γγελακόπουλος  φημέριος . Ν. γίας Παρασκευς Καλλιπόλεως Πειραις

Τήν Ζ΄ Κυριακή πό το Πάσχα, ρθόδοξος κκλησία ορτάζει τούς 318 γίους καί θεοφόρους Πατέρας, ο ποοι συνεκάλεσαν τήν Α' ν Νικαί γία καί Οκουμενική Σύνοδο τό 325 μ.Χ. , μέ τήν ποία καταδικάστηκε πρωτομάχος καί θεομάχος ρειος καί αρεσις το ρειανισμο. Ατή, λοιπόν, τήν Κυριακή, κκλησία ρισε νά ναγινώσκεται στούς ερούς Ναούς κατά τήν διάρκεια τς Θείας Λειτουργίας τό Εαγγελικό νάγνωσμα πό τό κατά ωάννην γιο Εαγγέλιο κεφ. 17 στίχ. 1-13, τό ποο ναφέρεται στήν ρχιερατική προσευχή το Κυρίου. Στήν εαγγελική ατή περικοπή περιέχεται καί φράση «να σιν ν», ποία χει ποστε κατάφωρη παρερμηνεία πό πλευρς Οκουμενιστν. Γιά τόν λόγο ατό κρίνεται ναγκαο νά παρουσιασθε ρθόδοξος ρμηνεία το χωρίου, ποία νασκευάζει καί καταρρίπτει τήν οκουμενιστική παρερμηνεία.

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!


Επιμέλεια Ανάρτησης:
Nick Delfakis

Γυναίκα που πήγε σε δημόσιο αγγλικό νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει εξέταση πρόληψης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας (τεστ παπ), βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν, αντί για γυναίκα νοσοκόμα, την οποία ζήτησε προκειμένου να νιώθει πιο άνετα, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, ήρθε ένας άντρας με μούσι. Όταν του επεσήμανε ότι ζήτησε γυναίκα για την εξέταση, εκείνος της απάντησε ότι... ήταν τρανς!

Χρήστος: καρκινοπαθής

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Κατανοώ ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε καταιγισμό νέων ονομάτων, γι αυτό πρέπει να τα δίνουμε και σε άλλους, ώστε ακόμα και αν κάποιος αμελήσει ή ξεχάσει κάποιο όνομα, να υπάρχει ικανός αριθμός προσευχομένων...

Ας προσθέσουμε και τον Χρήστο, καρκινοπαθή, ο οποίος αφού έκανε επέμβαση στο έντερο λόγω καρκίνου, παρουσίασε μετάσταση στον πνεύμονα και ξανακάνει χημειοθεραπείες. Ταλαιπωρείται πολύ, όπως καταλαβαίνουμε. Ας ευχηθούμε ο Κύριος να τον ενδυναμώσει και να φροντίσει για το καλό της ψυχής του.

Ο Θεός να μας φωτίζει όλους μας.





Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής 7/1/2018 (Σύναξη Αγίου Ιωάννου του Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού)

 
ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Α´ 29 - 34

Ευανθία: ΕΠΕΙΓΟΝ (σοβαρή επιπλοκή και πρόωρος τοκετός)

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Αδέρφια μου είναι ΕΠΕΙΓΟΝ να βάλουμε στην προσευχή μας την Ευανθία και το μωράκι που γέννησε εχθές. Η Ευανθία παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή και οι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν το μωρό πρόωρα. Το μωρό βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα, ενώ η μητέρα δυστυχώς δεν ανέκαμψε με την αγωγή που της έδωσαν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ας ζητήσουμε από τον Κύριο να ελεήσει την δούλη Του και το παιδάκι της και να ενδυναμώσει τον σύζυγό της και τους δικούς της ανθρώπους. Ας κάνουμε εμείς ό,τι μπορούμε και ας εναποθέσουμε την ελπίδα μας στον Τριαδικό μας Θεό.

Διαδώστε το όπου μπορείτε το συντομότερο δυνατό!

Καλή φώτιση σε όλους μας.

Κυριακή 7/1/2018: Ακολουθία όρθρου με μουσικά, τυπικό κ.α.

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγιος Ιωάννης
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την ακολουθία του όρθρου με μουσικά κ.α. για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018:

Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής 7/1/2018 (Σύναξη Αγίου Ιωάννου του Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού)

Αποτέλεσμα εικόνας για ευαγγελιστής λουκάς

ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΙΘ´ 1 - 8

Δηλώσεις από τον πρώην αρχηγό του τουρκικού στόλου: Ο στρατός να είναι έτοιμος για όλα στο Αιγαίο


Σχόλιο:  Καλό είναι να προετοιμαζόμαστε για πολλά. Η έξοδος της πατρίδας μας από τη σατανική χοάνη έρχεται με κραδασμούς και αναταράξεις. Ας προσδεθούμε γερά  και πνευματικά και ο καλός Θεός δεν θα μας αφήσει. 

Κυκλοφόρησε το πέμπτο -Χριστουγεννιάτικο- τεύχος "ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ"




Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη-Πρωτοχρονιάτικη περίοδο κυκλοφορεί το πέμπτο τεύχος του περιοδικού των παιδιών του Κατηχητικού του Λυρείου, "Μονοπάτια Φωτεινά"...