Ετικέτες

23.10.14

Γιατί οι Τούρκοι σιωπούν για την πτώση του αεροσκάφους εντός της κυπριακής ΑΟΖ;

aeroskafos

Τι έγινε τελικά με την πτώση του δικινητήριου αεροσκάφους Diamond DA42 εντός της κυπριακής ΑΟΖ; Κατέπεσε όντως λόγω μηχανικής βλάβης ή καταρρίφθηκε από τουρκικό πύραυλο; Πόση ένοχη είναι, τελικά, η σιωπή της Τουρκίας;

Βομβαρδίστε το πορνείο!



σχόλιο Γ.Θ : Μην μένεις άπραγος. Το κομποσκοίνι σου μπορεί να τα αλλάξει όλα. Δώσε Του το δικαίωμα να επέμβει στις εξελίξεις. Διάβασε και αναλογίσου ότι έχουν πατέρες, συζύγους και αδελφούς οι αιχμάλωτες των ισλαμοδαιμόνων.

Αν πιστεύεις στον Θεό βοήθα. Τώρα!
Βομβάρδισε με την Ευχή ξανά και ξανά.
Θέλει Πνευματικά Όπλα και Θαύμα για να σωθούν τα δυστυχισμένα αδέρφια μας.
Θέλει Πνευματικά Όπλα για να φύγουν οι δαίμονες.

Αμφίπολη: Εντοπίστηκε και αποκαλύφθηκε το μαρμάρινο κεφάλι Σφίγγας - Νέα ευρήματα στον τύμβο Καστά

Το κεφάλι ταυτίζεται και αποδίδεται στον κορμό της ανατολικής Σφίγγας.

Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχε μεταδώσει ο Γ. Τράγκας σε πρωινή του εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα. Σεισμολόγος της οικογένειας Παπαζάχου τον είχε ενημερώσει ότι στην περιοχή της Αμφίπολης είχε συμβεί πριν 1000 χρόνια περίπου ένας μεγάλος σεισμός ο οποίος είχε πιθανόν ως αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικής φθοράς στο μνημείο της Αμφίπολης... Αν όπως φαίνεται ισχύει αυτό, τότε όλα τα κομμάτια που υποτίθεται ότι είχαν κλαπεί θα βρεθούν! Τα πάντα θα βρεθούν!!! Απλά εξαιτίας του σεισμού είχαν σπάσει και διάφορα τμήματα έχουν αποκοπεί από την αρχική κατασκευή...


Λίγοι άνθρωποι έχουν ένα βλέμμα γαλήνιο. Δαιμονισμός!



Ο Σατανάς δεν πάει σε έναν άχρηστο άνθρωπο, αλλά σε έναν αγωνιστή.

Έξοδος των ψυχών.

 
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Σε κατάσταση σοκ ο Καναδάς: Μπαράζ πυρών στην Οτάβα


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Καναδάς λίγες ώρες μετά το μπαράζ πυροβολισμών στο Μνημείο των Πεσόντων και στο Κοινοβούλιο της Οτάβας από έναν 32χρονο ανδρα, ο οποίος αργά το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) αναγνωρίστηκε από τις καναδικές αρχές. 

Φυγαδεύθηκε ο Πρωθυπουργός του ΚΑΝΑΔΑ. Έκλεισαν τα στρατόπεδα της χώρας!!!


Σοκ έχει προκαλέσει το πρωτοφανές -για τα δεδομένα της χώρας- μπαράζ επιθέσεων που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας του Καναδά. Ένοπλοι δράστες εξαπέλυσαν πυρ στο εσωτερικό και τα περίχωρα του κτηρίου του Κοινοβουλίου καθώς και στην περιοχή του Μνημείου των Πεσόντων.

Διδακτικό Ρωσικό ανέκδοτο από τον γέροντα Σωφρόνιο Σαχάρωφ.

Για το κτίσιμο των Ναών 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης