Ετικέτες

30.6.16

Φαρισαῖοι, Ὑποκριτές καί Νεκροθάφτες - Οἱ σταυρωτές τῆς Ἐκκλησίας.



Γράφει ὁ Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

Συγγραφέας, Ἀρθρογράφος

ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ



ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ! 
ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΔΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ…

Η Πανθρησκεία, η ένωση δηλαδή όλων των θρησκειών, υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη-«θεού», προωθείται από όλες τις (‘νεοταξίτικες’) μεριές, ενώ τα απλά Λόγια Αλήθειας του Χριστού παραγκωνίζονται, διαστρεβλώνονται και παραμερίζονται.

Διαβάστε την ΕΞΟΧΩΣ σοβαρή καταγγελία της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων:

Υπέρ του Brexit ο Αμβρόσιος- Ποιους χαρακτηρίζει "αντίχριστους"



Ξεκάθαρη πολιτκή θέση υπέρ της απόφασης των Βρετανών να βγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση παίρνει τώρα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιος με νέο κείμενό του που ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο κ. Αμβρόσιος δεν δυστάζει μάλιστα να συγχαρεί τους Βρετανούς, χαρακτηρίζοντας "αντίχριστους" όσους "υποδουλώνουν" την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Προσευχή για τον Ηλία και τον Νικόλαο - Τα κομποσκοίνια μας...


Νέες περιπτώσεις:

Ο Ηλίας πριν δυο μέρες διαγνώστηκε με πολύποδα στο παχύ έντερο και ταυτόχρονα με κάποιο πρόβλημα στο στομάχι. Περιμένει την βιοψία και θα κάνει περισσότερες εξετάσεις, καθώς και επέμβαση για αφαίρεση του πολύποδα (είναι μεγάλος) σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσευχηθείτε και για την σύζυγό του Αποστολία (που σήμερα εορτάζει) ο Θεός να την ενδυναμώσει, διότι έχει φοβηθεί πολύ.

Ο Νικόλαος σήμερα διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα, αλλά οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και λένε ότι είναι ιάσιμος. Ας ευχηθούμε να έχουν δίκιο και να είναι μια επίπονη μεν, αλλά περαστική σωματική δοκιμασία.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ας μην παρασυρόμαστε από την αδύναμη ανθρώπινη λογική μας και ας ζητήσουμε από τον Κύριο να ελεήσει τους αδερφούς μας εν Χριστώ και να τους δώσει τα Καλά και Συμφέροντα για τις ψυχές τους.

ΚΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟΝ ΠΑΪΣΙΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος παρακληση

ΚΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ
ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟΝ ΠΑΪΣΙΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΝ
Ποημα το Μητροπολτου δσσης ωήλ
«Δέχου πάτερ Πασιε, μν ατήσεις. ωήλ»

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΠΙΘΑ-1949-Η-ΜΑΣΟΝΙΑ-ιστ

(Όταν τα πάντα σιγούσαν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης ως στρατιωτικός ιεροκήρυκας (1949) είδε τον κίνδυνο που διέτρεχε η πατρίδα μας από το απαίσιο θηρίο της μασονίας και το πολέμησε)
Απόσπασμα από το ιστορικό, χριστιανικό, μηνιαίο αγωνιστικό φυλλάδιο «Χριστιανική Σπίθα»

Εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 1949, αριθμ. φυλ. 99

Η αγρυπνία των Αγίων Αποστόλων


Δυσκολεύομαι στ’ αλήθεια να περιγράψω το θαυμαστό τρόπο δια του οποίου τα σκυθρωπά, αγριωπά, σκληρά από την στυγνή καθημερινότητα πρόσωπα καθώς περνούν από το χυτήριο της ιεράς Εξομολόγησης μετατρέπονται σε γαλήνια, χαρούμενα, αισιόδοξα. Ο προφητάναξ Δαυίδ βροντοφωνάζει στους ψαλμούς ότι η θεία εξομολόγηση είναι η μυστική πύλη που σε οδηγεί στο Θεό. Η θεία Εξομολόγηση μυστικά σε εντάσσει στα αγγελικά μοναδικά ευλογητάρια ( βλ. ψαλμ. 135) μεταφέροντας το νου σε πνευματικές σφαίρες τις οποίες διακονεί η ταπείνωση.

Η προσευχή, η απελπισία και τα υλικά αγαθά


Οι διδαχές του γέροντα Παϊσίου για την προσευχή είναι πολύτιμες για κάθε χριστιανό. Έλεγε: