Ετικέτες

11.6.20

Ταινία «Θεραπεύοντας τον φόβο» 2013 Άγιος Λουκάς Συμφερουπόλεως

Αποτέλεσμα εικόνας για Ταινία «Θεραπεύοντας τον φόβο» 2013 Άγιος Λουκάς Συμφερουπόλεως

Παρακολουθήστε εδώ την ταινία «Θεραπεύοντας τον φόβο» (παραγωγή 2013) για τον Άγιο Λουκά Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας τον Ιατρό. 


Τα τελευταία λόγια του Αγίου Λουκά

Τελευταία λόγια του Αγίου Λουκά

(μαγνητοφωνήθηκαν σε video και παρουσιάζουμε την ακριβή μετάφραση τους )





"Παιδιά μου πολύ σας παρακαλώ,

Με όλη τη δύ­ναμη της ψυχής του έψαλλε το »ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» κι εκινείτο η κανδήλα της Παναγίας

Το καντήλι της Παναγίας και η χήρα με τα πέντε παιδιά | Σημεία Καιρών
Μοναχός Ανατόλιος Καυσοκαλυβίτης (1862 -1938)
Στο χωριό Παγκράτι Καλαβρύτων γεννήθηκε το 1862. Το 1890 ήλθε στο Περιβόλι της Παναγίας. Το 1892 εκάρη μοναχός στην Καλύβη του Τιμίου Σταυρού των Καυσοκαλυβίων.

O.Y.K (2019),ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ


Ενίοτε χρειάζονται και αυτοί...

Ευχαριστούμε αδέρφια!!!

ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ - Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Τα έβαλε με τον Μητροπολίτη Ανδρέα στην Κρήτη! Επιμένει ...

ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ

Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

_______Ζητώ την κατανόηση όλων υμών, όσοι επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, διότι θα επιμείνουμε στο θέμα του Αφορισμού. Και σήμερα δηλ. θα σας κουράσουμε, διότι θα σας απασχολήσουμε και πάλι με το ζήτημα αυτό. Δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας, όπως εύκολα κάποιος θα μπορούσε να σκεφθεί   Είναι ζήτημα αλλοιώσεως της Ορθοδόξου Διδασκαλίας. Η αλήθεια του Χριστού και η Διδαχή των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας δεν πρέπει να μολύνωνται με γνώμες ή και γνωμοδοτήσεις κάποιων Προσωπικοτήτων, δηλ. κοινωνικά ισχυρών προσώπων τα οποία θέλουν να αρέσουν στους ισχυρούς της ημέρας! 
________Έτσι, λοιπόν, έπειτα από την  αμαρτωλού περιεχομένου, δαιμονικής δε εμπνεύσεως, Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, κατά την οποίαν  ο επιβληθείς Αφορισμός είναι "ανυπόστατος και ανίσχυρος " με μεγάλη έκπληξη αναγνώσαμε ένα σχετικό άρθρο  του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου (της Κρήτης) κ.κ. Ανδρέα, ο Οποίος τυγχάνει και Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με τίτλο:   "Επισκόπηση: Μεταξύ Κορωνοϊού καί Αφορισμού".  Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε στη Romfea.gr την 25ην Μαΐου, έπειτα δε και στην Εφημερίδα "ΚΙΒΩΤΟΣ" της 4ης 'Ιουνίου, (σελ. 30-31), το περιεχόμενο του οποίου όχι απλώς μας εξέπληξε, αλλά και βαθύτατα μας  πλήγωσε! 

Η τήρηση της αγιοπατερικής μας Παραδόσεως διώκεται από τους Οικουμενιστές!

 

                                 Ο π. Γερμανός


ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΡΓΙΑ ΣΕ ΕΥΛΑΒΗ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ ΝΙΚΗΤΑ!

Σχόλιο: Βλέπετε κανένα διωγμό ρε παιδιά; Όχι, άδεια για διακοπές του έδωσε... Έχει ο καιρός γυρίσματα αρχιερείς που γίνεστε περισσότεροι αστυνόμοι παρά επίσκοποι...