Ετικέτες

3.10.17

Αλβανία: «Παιχνίδια» με άρση εμπολέμου, θαλάσσια σύνορα και περιουσιακό

Του Νίκου Μελέτη - Σε μια ιδιαίτερα λεπτή καμπή των Ελληνοαλβανικών σχέσεων, όπου οι πολιτικές του Edi Rama απέναντι στην Ελληνική μειονότητα, αλλά και ο αλυτρωτισμούς που καλλιεργείται από συγκεκριμένους κύκλους στα Τίρανα έχουν ρίξει σκιές στις διμερείς σχέσεις, ο Αλβανός υπουργός εξωτερικών ξαφνικά ανακοίνωσε σε συνέντευξη του ότι επίκεινται εξελίξεις σε δυο κομβικά ζητήματα: την άρση του εμπολέμου και την συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών.

Τι επιδιώκει η κυβέρνηση; Να καταργήσει τον Αισχύλο και τον Σολωμό;




Η κυβερνώσα Αριστερά δυσφορεί όταν γίνεται αναφορά στις διαχρονικές αξίες, για τις οποίες αγωνίζεται ο Ελληνισμός. Προβεβλημένοι εκπρόσωποί της με δημόσιες δηλώσεις τους χαρακτηρίζουν ως κατάλοιπα αυταρχικών καθεστώτων τον σεβασμό του Έλληνα προς τον Θεό, προς την πατρίδα, προς τα ήθη και τα έθιμα, προς τον οικογενειακό θεσμό. Δεν ξέρω αν πρόκειται για άγνοια ή για ηθελημένη παραποίηση. Θεωρώ πάντως χρήσιμο να υπενθυμίσω ότι αυτές οι πατροπαράδοτες αξίες καθοδηγούν το Έθνος μας εδώ και 2500 τουλάχιστον χρόνια και το έχουν βοηθήσει να σταθεί όρθιο απέναντι σε επιδρομές, κατακτήσεις και άλλες δυσκολίες.

Στείλτε τους ανθρώπους στον πνευματικό

Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικος
-Γέροντα, πολλές φορές οι άνθρωποι βλέποντας ράσο μας λένε τον πόνο τους, το πρόβλημά τους, ακόμη και εξομολόγηση. Ποια πρέπει να είναι η στάση μας απέναντί τους;

H Dilek παντρεύτηκε τον Γιώργο, γεμάτοι αγάπες μέχρι να γεννηθεί το παιδί

Οι παλιοί που έλεγαν "παπούτσι από τον τόπο σου..." κάτι ήξεραν

Δημήτρης Πατέλης: Ο αριστερός φιλόσοφος που κατακεραυνώνει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης πατελης φιλόσοφος

Σχόλιο: Απλά , μην το προσπεράσετε.