Ετικέτες

10.12.20

Αμερικανική Υπηρεσία Φαρμάκων: «Εθελοντές στο εμβόλιο της Pfizer παρουσίασαν παράλυση προσώπου & πρήξιμο λεμφαδένων»

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ στην έκθεσή του που θα κληθεί να εξετάσει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) για να γνωμοδοτήσει για τη χορήγηση ή όχι Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στο εμβόλιο BNT162b1 των Pfizer/BioNTech, αποκάλυψε άγνωστες μέχρι στιγμής πιθανές παρενέργειες του εμβολίου όπως η παράλυση προσώπου και το πρήξιμο των λεμφαδένων.

Γενετίστρια A.Henrion-Caude: «Δεν εμπιστεύομαι το εμβόλιο της Pfizer - Είναι γενετική μηχανική γονιδιακή θεραπεία»

 

Η Alexandra Henrion-Caude γενετίστρια εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες, βρέθηκε καλεσμένη του Jean-Marc Morandini στο CNews.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, τόνισε ότι το εμβόλιο της Pfizer με επέμβαση στα ριβοσώματα των κυττάρων, θέτει πολλά «προβλήματα ασφαλείας» και ότι καθαρά μιλώντας δεν πρόκειται για ένα εμβόλιο, αλλά για «γονιδιακή θεραπεία» που βασίζεται στην «εμβόλιμη έγχυση γενετικής πληροφορίας».

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ...

 

Εν όψει της εορτής του προστάτου της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία κατά την παράδοση του τόπου και του λαού μας διαρκεί επί τριήμερον, η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνει τα εξής προς τον λαό: