Ετικέτες

26.11.14

«ΠΥΡΙΝΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Σεραφείμ προς Βαρθολομαίο για τα περί «ένωσης των Εκκλησιών»: «Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο»

«ΠΥΡΙΝΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Σεραφείμ προς Βαρθολομαίο για τα περί «ένωσης των Εκκλησιών»: «Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο»


Πύρινη απάντηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθλομαίο για τα περί «ένωσης της Ορθοδόξου μετά της Καθολικής Εκκλησίας». Ανακοίνωση με αιχμές προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο εξέδωσε το Γραφείο Αιρέσεων και Παραθρησκειών της Μητρόπολης Πειραιά .

Ακούστε ζωντανά στις 18:00 την ημερίδα με θέμα: "Ισλαμικές Σπουδές στη Θεολογική Σχολή Α.Π.Θ."


Αν θέλετε να ακούσετε ζωντανά την αναμετάδοση της ημερίδας κάνετε κλικ παρακάτω:

Ο ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΗΣ ΑΡΑ ΨΕΥΔΟΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ – ΑΡΧΙΜ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΩΦ, ΦΥΣΙΚΟΥ

ecaf5ebe4864e01d258324bce1e68417 (1)
Ὁ Θεός ἀληθής ἄρα ψεῦδος ἡ θεωρία τῆς ἐξελίξεως
Ἀρχιμ. Ἰωάννου Κωστώφ, Φυσικού
Ἐφόσον εἴμασθε ὁμοούσιοι κατά τό σῶμα (κατά τούς ἐξελικτικούς) μέ τά ζῶα γιατί νά ἀπαγορεύεται ἡ ἀνθρωποφαγία;

Μία συνάντηση με τον Γέροντα Παΐσιο


Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Ζόζουλακ

Κάποτε βρέθηκα στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου στο Αγιον Όρος. Μετά από τη Θεία λειτουργία καί το πρωινό ήρθε κοντά μου ένας νεαρός Έλληνας, τελείως άγνωστος σε μένα, καί μου είπε:

Πηγαίνω τώρα σε ένα γέροντα θέλεις να έρθεις μαζί μου;

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΑΣ…

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι παθαίνουν έμφραγμα του μυοκαρδίου ή πεθαίνουν από στεφανιαία καρδιακή νόσο…
Βασική αιτία είναι φυσικά οι φραγμένες αρτηρίες που εμποδίζουν τη ροή του αίματος και κουράζουν την καρδιά. Το να μπορεί, λοιπόν, κανείς να αναγνωρίσει εγκαίρως τα προειδοποιητικά σήματα που «εκπέμπει» ο οργανισμός για να ενημερώσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα φραγμένων αρτηριών, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.


Δείτε τέσσερα βασικά σημάδια που δείχνουν ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα απόφραξης στις αρτηρίες και πρέπει να ενημερώσετε άμεσα το γιατρό σας: