Ετικέτες

20.1.17

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ νὰ περάσει ὁ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ στὰ σχολεῖα [ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ]

den tha perasei 01

Ἡ πρόσφατη (23-12-2016) ἐγκύκλιος τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας πρὸς τὶς Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας καὶ Δευτεροβάθμιας Ἐκπαίδευσης καὶ ὅλα τα Γυμνάσια τῆς χώρας, μὲ βαθμὸ προτεραιότητας"Ἐξαιρετικὰ Ἐπεῖγον" (γιατί ἄραγε;), προωθεῖ σαφέστατα στὰ παιδιὰ τῶν 12-15 χρονῶν Σοδομισμὸ πολὺ χειρότερου τύπου ἀπὸ τὴ γνωστὴ ὁμοφυλοφιλία.

Ο αρχιτέκτονας που κατάφερε τον 6ο αι π.Χ να σκάψει ένα τούνελ 2,5χλμ, ξεκινώντας από δύο αντίθετες πλευρές, που συναντήθηκαν χωρίς καμία απόκλιση! Είναι το Ευπαλίνειο Όρυγμα. Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο αναπαράστασης...



 Η συμβολή των αρχαίων Ελλήνων στην επιστήμη αποδεικνύεται από πολυάριθμα τεχνικά  επιτεύγματα που εντυπωσιάζουν με την αρτιότητα του σχεδιασμού και της εκτέλεσης, αν και δεν διέθεταν τα σημερινά μέσα. Τον Ιούνιο του 2015, η Διεθνής Ένωση Σηράγγων (ITA – AITES) ανακήρυξε το Ευπαλίνειο Όρυγμα της Σάμου ως «Παγκόσμιο Σηραγγολογικό Τοπόσημο» (International Tunneling Landmark). Κι όμως έγινε πριν από περίπου 2500 χρόνια.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ άνδρα και γυναίκας;


Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρας και γυναικα
Αγίου Γρηγορίου Νύσσης
«Και δημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική του εικόνα».

EKTAKTO: Σέρβοι κομάντος αναπτύσσονται στο Κοσσυφοπέδιο -Πύρινο πολεμικό διάγγελμα του Σέρβου προέδρου – «Σε 12 ώρες μπαίνουμε Γκρατσάνιτσα»



«Εμείς δεν έχουμε «όπλα-Κουδουνίστρες» αλλά εάν απειληθεί ο σερβικός λαός στο Κοσσυφοπέδιο…τότε η Σερβία θα υπερασπιστεί τους Σέρβους. Και υπάρχει η συγκατάθεση της Κυβέρνησης και του Προέδρου. Το συμβούλιο εθνικής ασφαλείας αποφάσισε να στείλει στρατό», δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας, Τ.Νίκολιτς.

Αιφνιδιαστική «επανεμφάνιση» του… Βυζαντίου στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης!

kadikoy1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη έκπληξη, δέος και… αμηχανία, έχει προκαλέσει στους Τούρκους η αναπάντεχη ανάδυση από κάποιες ανασκαφές στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης,

Εάν ασταμάτητα μετράς τις αμαρτίες του άλλου, οι δικές σου θα αυξάνονται!


– Οἱ ἄνθρωποι, ποὺ δὲν μποροῦν νὰ κυριαρχοῦν στὴν καρδιά τους, ἀκόμα λιγότερο μποροῦν νὰ κυριαρχοῦν στὴ γλώσσα τους.