Ετικέτες

14.5.14

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!


Η ξεφτιλισμένη νεοταξίτικη προοδευτικο-κουλταριάρικη βρωμοφυλλάδα AthensVoice δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της το παρακάτω άρθρο για να προωθήσει την ομοφυλοφιλία στην ελληνική εκπαίδευση…

Σαν παραδείγματα προς μίμηση φέρνει διάφορα ευρωπαϊκά σχολικά βιβλία που προωθούν την ομοφυλοφιλία….

Νομίζω ότι τα σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε και πάρτε μια γεύση τι ετοιμάζουν στα παιδιά μας τα αποκτηνωμένα διεθνιστικά αποβράσματα που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από την ελληνική οικογένεια…

Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπεδινός: Ο Πούτιν και η Αγία Ζώνη της Θεοτόκου

 

Ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπεδινός περιγράφει μια συγκλονιστική εμπειρία που είχε με τον Πούτιν όταν τον επισκέφτηκε στη Ρωσία και ο τελευταίος του ζήτησε να προσκυνήσει την Τίμια Ζώνη της Παναγίας. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μεσοπεντηκοστή


Την Τετάρτη μετά την Κυριακή του Παραλύτου πανηγυρίζει η Εκκλησία μας μία μεγάλη δεσποτική εορτή, την εορτή της ΜεσοπεντηκοστήςΗ Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής είναι η 25η από του Πάσχα και η 25η προ της Πεντηκοστής ημέρα. Σημειώνει το μέσον της περιόδου των 50 μετά το Πάσχα εορτάσιμων ημερών. Είναι δηλαδή ένας σταθμός, μία τομή. 

Χωρίς δηλαδή να έχει δικό της θέμα η ημέρα αυτή συνδυάζει τα θέματα, του Πάσχα αφ’ ενός και της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος αφ’ ετέρου, και «προφαίνει» την δόξα της αναλήψεως του Κυρίου, που θα εορτασθεί μετά από 15 ημέρες. Ακριβώς δε αυτό το μέσον των δύο μεγάλων εορτών έφερνε στο νου και ένα εβραϊκό επίθετο του Κυρίου, το «Μεσσίας»Μεσσίας στα ελληνικά μεταφράζεται Χριστός. Αλλά ηχητικά θυμίζει το μέσον.