Ετικέτες

16.10.14

Ο Άγιος Πορφύριος για το 666 και τον Αντίχριστο

666porf2

Μια μέρα τον ρώτησα στο κελί του: “Γέροντα, πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το 666, για την έλευση του αντιχρίστου, που πλησιάζει -μερικά μάλιστα ισχυρίζονται ότι ήδη ήλθε, για το ηλεκτρονικό χάραγμα του δεξιού χεριού ή του μετώπου, για τη σύγκρουση Χριστού και αντίχριστου και τη συντριβή του τελευταίου, για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Εσείς τι λέτε γι’ αυτά;”. Ο Γέροντας απάντησε:

Κατεβαίνουν Μεσόγειο οι Ρώσοι, με φόντο την Κύπρο!

fleet


Άργησαν λίγο, αλλά ενεργοποιήθηκαν οι Ρώσοι. Επισήμως θα πραγματοποιήσουν ναυτική άσκηση ετοιμότητας της μόνιμης δύναμης Μεσογείου. Ανεπισήμως πιθανότατα κατεβαίνουν στην ανατολική Μεσόγειο, για τα κοιτάσματα στην Κύπρο, και για τις τουρκικές κινήσεις, που κλιμακώνονται .

Όταν η χριστιανική ζωή γίνεται δύσκολη.

 

του Αρχιμανδρίτη Αιμιλιανού Σιμωνοπετρίτη

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι υβριδικός και έχει ήδη ξεκινήσει

russian
Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανέπτυξε σε μελέτη  την ιδέα της χρήσης των ενόπλων  δυνάμεων σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπως αυτό του  σύγχρονου κόσμου. Η βάση της μελέτης αφορά την αλληλεπίδραση των ενόπλων δυνάμεων γενικώς  με την διπλωματία , τους ξένους εταίρους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Ως κύριο παράδειγμα παρουσιάστηκε από το Πεντάγωνο, η εν γένει λειτουργία του ρωσικού στρατού στην Κριμαία.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ


Πάντοτε πρέπει να είναι έτοιμος κανείς αλλά, όταν πρόκειται να κοινωνήσει, καλά είναι να κάνει κάτι περισσότερο από τα πνευματικά που κάνει συνήθως, για να ετοιμασθεί καλύτερα…..

Mια πεταλούδα βγαίνει από το κουκούλι της καρέ καρέ!

perierga.gr - Mια πεταλούδα βγαίνει από το κουκούλι της καρέ καρέ!
Ο Jimmy Hoffman βρήκε το κουκούλι επάνω σε μια φραουλιά στο σπίτι του στο Calonge της Ισπανίας και σκέφτηκε να απαθανατίσει όλη τη στιγμή της μεταμόρφωσης… Περίπου 30 λεπτά διαδικασίας για την πανέμορφη πεταλούδα που βγήκε απ΄το κουκούλι της με αργές και στοχευμένες κινήσεις επιδεικνύοντας την ομορφιά της σε όλους.