Ετικέτες

18.9.17

Απίστευτα προκλητικές δηλώσεις Ραβίνου: «Τα άλλα έθνη υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους»

Σχόλιο: Αυτό το ξέρουμε Γιόσεφ. Μήπως έχεις να μας πεις, πόσες λαμογιές και με τί τρόπο τις έχετε κάνει διαχρονικά στον κόσμο; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον!
Ένταση φέρεται να πυροδότησαν δηλώσεις Ραβίνου για όλους τους μη Εβραίους , ενισχύοντας πολλούς ακραίους ανά τον κόσμο που σκέπτονται εντελώς διαφορετικά για οποιαδήποτε θρησκεία .

Διαβάστε τι έγραφε ο Ριζοσπάστης για τη Μικρασιατική Καταστροφή


Κοιτάξτε με τα ίδια σας τα μάτια τι έγραφε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στις 12/7/1935 για την Μικρασιατική καταστροφή…


“‘Οχι μόνο δεν λυπηθήκαμε μα και την επιδιώξαμε” η ''αριστερά'' εκ φύσεως είναι αντίθετη με την έννοια έθνος και φυλή! είναι προπύργιο της ΝΠΤ όσο κι αν το κρύβουν επιμελώς! ας όψεται ο αδαής κοσμάκης που τους πιστεύει και τους ακολουθεί ...ας πρόσεχαν!

Ο Διάβολος δεν έχει ιδέες

Απόσπασμα από ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη

Πνευματικὲς συμβουλὲς γιὰ τὴν οἰκογενειακὴ ζωὴ





Ἀρχιμ. Κυρίλλου Κεφαλόπουλου

Ὁ Γέροντας Παΐσιος, ὡς τὸ 1994 ποὺ ἐκοιμήθη, εἶχε δεχθεῖ πολλοὺς ἀνθρώπους, ὅπως καὶ ἐπιστολὲς, καὶ τοὺς εἶχε ἀναπαύσει μὲ τὶς πνευματικὲς συμβουλὲς ποὺ τοὺς ἔδινε γιὰ τὰ προβλήματα ποὺ ἀντιμετώπιζαν.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Σχόλιο: Ο Λαός δεν ξεχνά τους πραγματικούς φασίστες και όργανα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.
Με τροπολογία-κερκόπορτα του υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία παραβιάζει και την συνθήκη της Λοζάνης που αναγνωρίζει θρησκευτική μειονότητα στην Δ Θράκη ανοίγει ο δρόμος για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης». Η επίμαχη διάταξη, που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για την ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις, τροποποιεί τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, (συγκεκριμένα το άρθρο 758), με αποτέλεσμα να ανοίγει νομικά ο δρόμος για τα σχέδια της Άγκυρας αναφορικά με τη νομιοποίηση σωματίων με τον προσδιορισμό «τουρκικός» ή «τουρκική».