Ετικέτες

8.1.18

Προσευχή για τους: [Χρήστο, Μαρίνα, Βασιλική] και [Μιχαήλ και Μαρία]

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Φίλος μας, μας ζητά να προσευχηθούμε για μια τριμελή οικογένεια που χρειάζεται βοήθεια σε πνευματικό κυρίως επίπεδο, ώστε να ανταποκριθούν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Υπέρ φωτισμού και υγείας
Χρήστου: σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας
Μαρίνας: σύντομα θα κάνει επέμβαση χοληδοχοκυστεκτομής
Βασιλικής: κόρη

Επίσης, θα ήθελα να σας ζητήσω να εντατικοποιήσουμε λίγο την προσευχή μας για τους Μιχαήλ και Μαρία, που βρίσκονται ήδη στην συγκεντρωτική κατάσταση προσευχής. Πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με σοβαρά πλέον προβλήματα υγείας και δύσκολα γεράματα, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη εδώ και δύο χρόνια.

Ο Μιχαήλ είναι 96 ετών κατάκοιτος (το σώμα του έχει πολλές πληγές) και το τελευταίο διάστημα έπαθε και πνευμονία. Παίρνει πλέον τρίτη αντιβίωση και αν δεν ανταποκριθεί και σε αυτή θα πρέπει να νοσηλευτεί. Όσοι, όμως, ξέρουν από νοσοκομεία, ιδιαίτερα αυτή η περίοδος είναι πολύ επικίνδυνη λόγω πολλών ιώσεων και υψηλής πιθανότητας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης. Να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο Μιχαήλ βρίσκεται κατάκοιτος μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη πριν δυο περίπου χρόνια που είχε μπει σε νοσοκομείο. Ας ευχηθούμε να μην χρειαστεί να νοσηλευτεί...

Η σύζυγός του Μαρία πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ και όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι δυο αδερφοί μας χρειάζονται συνεχή βοήθεια από τα παιδιά τους. Ας ευχηθούμε ο Κύριος να ενδυναμώσει και αυτούς, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσβατο δρόμο που βαδίζουν.

Ενημέρωση για την Βρυαίνη, την Ευανθία με το μωρό και τον Τριαντάφυλλο

Αποτέλεσμα εικόνας για δόξα τω Θεώ


Μετά την ευχάριστη είδηση για την Ιωάννα (κλικ εδώ) ακολουθούν άλλες δύο ευχάριστες ειδήσεις. 

Η Βρυαίνη (μωρό πέντε μηνών με μηνιγγίτιδα - κλικ εδώ) μας ενημέρωσαν ότι είναι καλύτερα. Συνεχίζουμε βέβαια την προσευχή!

Η Ευανθία (προεκλαμψία, πρόωρος τοκετός, νεφρική ανεπάρκεια, εντατική - κλικ εδώ) παρουσίασε θεαματική βελτίωση στην υγεία της. Εκεί που οι γιατροί προετοίμαζαν τον σύζυγο για το χειρότερο ενδεχόμενο, προέκυψε το καλύτερο! Το ίδιο και για το μωρό προς το παρόν. Σύμπτωση, τύχη θα πουν κάποιοι. Εμείς θα πούμε ότι όπου ο Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις... Και φυσικά θα δοξολογούμε τον Κύριο και όταν τα πράγματα έρχονται βολικά και σύμφωνα με το δικό μας θέλημα, αλλά θα πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη στο θέλημα του Κυρίου ακόμα και αν όλα μας μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά...

Τέλος, είχαμε ήδη ενημερώσει για την θετική και θαυμαστή (κλικ εδώ) έκβαση σχετικά με την πλήρη σωματική αποκακάσταση του Τριαντάφυλλου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο. Ωστόσο, τώρα ξεκινά ένας μεγάλος δρόμος,

π.Ανδρέας Κονάνος: Οι σαρκικοί πειρασμοί έχουν λύση




Έλεγε ο π. Επιφάνειος Θεοδωρόπουλος ότι το πρόβλημα Σαρξ, το λύνει μόνο η Πλάξ.

Παράδειγμα δεν ειναι η «τελειότητα»…..

π. Λίβυος 
Η γλώσσα των χριστιανών είναι το παράδειγμα.

Τελευταίες συμβουλές πριν από την Εξομολόγηση και τη θεία Κοινωνία

Αποτέλεσμα εικόνας
Όσιος Θεοφάνης ο Έγκλειστος

Δύο μόνο σταγόνες από αυτό το φυσικό φάρμακο και το 97% της ακοής σας θα επανέλθει

Όπως μας εξηγούν οι γιατροί, τα προβλήματα ακοής προκύπτουν κυρίως σε προχωρημένη ηλικία. Ωστόσο, σήμερα όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν συναφή θέματα.